Deea se stinge pe zi ce trece! Doneaza pentru viata ei!

0
51

Deea este internata intr-un spital din Iasi. Urmele bolii ce îi macină trupul sunt din ce în ce mai vizibile. A slăbit mult și e palidă. Și-a păstrat voioșia în prima parte a vizitei, apoi a obosit. I s-au administrat și medicamentele, apoi au apărut efectele secundare. Spre seară a reușit să adoarmă. În salon mai sunt doi copilași micuți aflați în suferință. Încotro te întorci suferință și lacrimi…
Mama ne-a povestit că cea mai mare fericire a Deei a fost că, după 2 săptămâni de spital, au putut sta puțintel în balcon amândouă. Cât timp mama a întins rufele la uscat, Deea s-a așezat pe un scăunel și a admirat apusul soarelui (Poate că apusul suferinței ei), apus din care Deea a văzut cum străbat razele unui nou Răsărit. Pe obrajii ei s-au prelins lacrimi. Lacrimi de fericire. Lacrimi de speranță. Lacrimi din Cer. Lacrimi căreia mama abia-abia le mai poate rezista.
Marți, Deea va zbura spre Italia. Sperăm să aibă valorile sângelui bune ca să poată suporta zborul.
Deea și familia ei vă transmit mulțumirile lor infinite pentru tot sprijinul pe care l-ați oferit. Să vă dăruiască Bunul Dumnezeu sănătate tuturor, e cea mai prețioasă!
Haideti sa ii salvam viata!
Donatii se pot face si aici:
Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani
Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 48 = 55