Dejun în restaurantele de pe malul mării, în Mykonos

0
79

Case văruite în alb precum neaua, în contrast cu apele de un albastru intens cu mori de vânt smețe care domină orizontul, de un pitoresc aparte, așa poate fi descrisă insula petrecerilor, Mykonos. Destinația care te va încânta cu siguranță.
Oriunde dai cu ochii în Mykonos frumusețea pitorească și grația locuitorilor te vor fermeca, plajele curate și restaurantele moderne presărate pe întreaga coastă a mării sunt adevăratele comori ale insulei. Micul-dejun poate devini într-un astfel de local, o adevărată poveste cu final fericit. Marea de un albastru divin, cu al său cântec memorabil, alături de preparatele tradiționale întregesc un peisaj de neuitat!
Pe mesele decorate cu naproane și broderii fine, iaurtul grecesc și mierea aurie, alături de salatele ușoare sunt adevăratele delicii culinare. În Mykonos ai ocazia să servești masa direct pe plajele cu nisip fin sau în spuma valurilor. Vei păși într-un imperiu al frumuseții, iar parfumul sărat al mării combinat cu cel al iaurtului combinat cu fructe, alune sau migdale sunt ingredientele perfecte pentru Kalimera!
Asemanată cu Ibiza, în Mykonos petrecerile încep odată cu apusul soarelui și se încheie în zorii zilei. Din primăvară până toamna târziu, tinerii, dornici de distracții nocturne vin aici, atrași de petrecerile tematice organizate în cluburile glamour. Deși, este o destinație destul de scumpă, Mykonos a devenit în ultima perioadă, insula preferată a turiștilor români. În ciuda afluenței de turiști, insula a reușit să își păstreze farmecul autentic, dar și patrimonial cultural și istoric.
Hotel Alkistis 3*- de la 554 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu mic dejun, transport cu avionul, transferuri, asistență turistică. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here