Delgaz, teapa noastra cea de toate zilele. O singura echipa de interventie la 300 de mii de locuitori

0
56

Delgaz, compania nemteasca ale carei treburi mizerabile si proaste le fac romanii fara scrupule pusi pe functii pe la Targu Mures si Iasi, a mai produs o mostra de marlanie fata de consumatorii ieseni. Pentru remedierea deranjamentelor la reteaua de curent electric, Delgaz a actionat astazi pe raza municipiului Iasi cu o singura echipa de interventie. Din acest motiv, timpul de raspuns la o interventie a fost de la cateva ore la o zi intreaga, cum a fost si cazul locuitorilor de pe strada Milcov care au trebuit sa astepte 3 ore pana sa vina o echipă Delgaz care sa remedieze defectiunea, cu atat mai mult cu cat in municipiul si judetul Iasi, exceptie facand Schitu Stavnic, nu mai erau inregistrate deranjamente.

Sa te ferasca Dumnezeu de un cataclism, ca nu mai vezi lumina electrica in anul ala. De 56 de ani de cand traiesc in tara asta in care s-a nascut nesimtirea si a facut cohorte de copii, nu am vazut o nesimtita mai mare ca aceasta companie. Miliarde de euro profit pe an si nu sunt in stare sa schimbe nimic din infrastructura de consum. Retelele electrice sunt sustinute de aceiasi stalpi de lemn ca in anii 50, tablourile generale sunt prevazute cu aceleasi sigurante vechi, indoite cu diverse tablarii pentru contacte sigure iar interventiile se lasa asteptate pentru ca nu au personal, ca au robotizat toate serviciile. Zeci de ani am stat pe intuneric si comunistii spuneau ca de la capitalistii de americani vine tot raul, lumea spunea ca de la rusi, dar acum, nimicirea Romaniei vine la nemtalaii astia care au cumparat niste sclavi din astia de-ai nostri, i-au imbracat la costume, le-au umplut buzunarele de bani si i-au pus sa taie paduri si sa ia omului orice resursa financiara pentru un cacat de curent”, sunt doar cateva dintre comentariile acide ale locatarilor deranjati de asteptarea impusa de Delgaz.

Cat priveste o reactie imediata a companiei, la nivelul Departamentului de Comunicare deservit de Corneliu Zait si Sorin Munteanu, aceasta nu a existat, cei doi comunicatori ignorand apelurile de pe telefoanele de serviciu.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

59 − 56 =