Proiectii de filme in aer liber, festival de muzica si alte activitati dedicate tinerilor, la Palas

0
61

În acest week-end, ieșenii sunt invitați la Palas, unde îi așteaptă evenimente pentru relaxarea în aer liber. Proiecții cinematografice din cadrul Caravanei TIFF, activități energice la YUFest, cumpărături la promoții și premii estivale sunt propunerile din acest sfârșit de săptămână.

Sâmbătă și duminică, 15 și 16 iulie 2017, în intervalul orar 17.00 – 21.00, cei care își doresc propuneri antrenante de petrece a timpului liber pentru copii și adolescenți sau vor să le pună în valoare talentul artistic sunt așteptați în parcul Palas, la YUFest. Prichindeii cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, pasionați de muzică, dans sau sport, pot încânta publicul de pe scena YUFest. Evenimentul își propune să încurajeze tinerele talente, oferindu-le prilejul de a se exprima cum știu ei mai bine. Invitați speciali vor fi DJ Gruia T, Radu Gaver, Cody, Stephan L și SJD, alături de artiștii din cadrul Palatului Copiilor Iași, Star Dance, Gimnis, Happy Violins, Academia Show Jr. și mulți alții. Pe lângă partea artistică, YUFest include kendama corner, desene pe asfalt, tenis de picior și alte activități distractive.

Până duminică inclusiv, Atriumul Palas Mall găzduiește târgurile Expo Mineralia și Bag Expo. La Expo Mineralia sunt prezentate peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. În același timp, pasionații de accesorii găsesc la Bag Expo peste 6.000 de articole, precum genți, rucsacuri, portofele, curele și multe altele.

Duminică și luni, pe 16 și 17 iulie, de la ora 21.45, în parcul Palas poposește Caravana TIFF. Cinefilii se vor bucura de vizionarea în aer liber a unor filme premiate. Duminică, va fi proiectată producția „Dumnezeu să ne ierte” (Spania), nominalizată la șase premii Goya și premiată la San Sebastian pentru cel mai bun scenariu. Luni, cei pasionați de filme vor putea viziona „Afacerea Est” (România), un film despre absurditatea şi sarcasmul vieții. Intrarea este liberă.

În această perioadă, cei care vor să își pregătească bagajul de vacanță cu articole în tendințe sunt răsfățați de magazinele din Palas Mall cu promoții de până la 70%. Piese vestimentare, încălțăminte, articole sportive, bijuterii, produse cosmetice, decorațiuni și multe altele sunt acum la oferte estivale. Până pe 16 iulie, cumpărăturile în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall sunt răsplătite cu premii. Marele norocos, desemnat prin tragere la sorți, va câștiga o vacanță de neuitat în Zanzibar, în valoare de 3.900 de euro.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 78 = 88