Delir total la Primaria Barnova! Primarul Balan a inventat teleportarea direct pe telefon. A inghetat pelerinajul de la Iasi pentru a-si face selfie din birou

0
182

Circula printre edilii prafuitelor cotloane ale judetului, o moda de a se fotografia cu orice prilej, de a inflori realitatea cu prima ocazie si de a-si populariza mai mult persoana decat comuna. Pana la primarul comunei Barnova, Mihai Balan, nici un edil nu a reusit insa sa deformeze atat de mult realitatea. Cu ajutorul unei aplicatii, acesta modifica fotografiile personale si isi suprapune imaginea acolo unde doreste ca barnovenii sa-l vada. Intr-o ultima postare, edilul se infatiseaza pe treptele goale ale Catedralei Mitroplitane din Iasi, in plin pelerinaj national la moastele Sfintei Parascheva, prilej de ironii pentru cei care ii urmaresc pagina.
Am o întrebare pentru dl primar. Cu ce aplicație vă faceți pozele, care ulterior le postați pe facebook? Sunteti rușinea comunității…”, spune un internaut.
Cum se explică faptul că pe turla Catedralei soarele “bate” din dreapta iar pe fața individului soarele “bate” din stânga? Să truchezi astfel de imagini ca să pari ceea ce nu ești este …. dincolo de ce-ți poți imagina că cineva poate face josnic… fără limite...”, spune Radu Tiron, consilier USR de Barnova.
Iar l-o lasat Bogdan Campeanu singur si primarul se joaca cu telefonul. Omu’ se photoshopeaza la mitropolie in loc sa mearga pana acolo”, spune si Alin Ungurean.
De-a lungul mandatelor sale de primar, de numele lui Mihai Balan s-au legat tot felul de scandaluri, de la folosirea logisticii primariei pentru lucrari personale, favorizarea fiului care a primit 3 vile cu 18 mii de euro, in urma unei retrocedari ce poarta semnatura tatalui si tot felul de inginerii imobiliare cu iz penal.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here