Președintele PNL îi încolonează pe inculpații Chirica și Alexe pentru Primărie și Consiliul Județean Iași!

0
124

Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, fratele ambasadorului României în SUA și, mai nou, Nicolae Ciucă, președintele PNL, fost prim-ministru al României, două personalități care ar trebui să fie garanți ai transparenței și corectitudinii în administrație au dat o nouă palmă democrației și ieșenilor.

Nicolae Ciucă a anunțat triumfător că îi va susține necondiționat pe cei doi inculpați Mihai Chirica și Costel Alexe pentru a candida, din nou, la Primăria Iași și Consiliul Județean Iași. Lipsa de viziune și proiecte, dar și multitudinea de dosare penale în care aceștia sunt cercetați de instituțiile abilitate, ar trebui să fie argumente suficiente pentru liberali de a lua decizii în favoarea ieșenilor și nu a unor grupuri de interese locale.

Prefectul Bogdan Cojocaru, președintele interimar al PSD Iași a subliniat faptul respinge orice posibilă alianță electorală la Iași cu PNL, dacă liberalii nu se vor reforma.

Din 2024 trebuie să avem la Iași o administrație eficientă, orientată spre proiecte și spre ieșeni. Să încetăm cu vorbele și machetele. Stagnarea aceasta nu ajută pe nimeni. Județul și orașul au nevoie de o cu totul altă viziune și deschidere. Privim cu jind cum alte orașe din țară se dezvoltă.

Astăzi nu avem credibilitate la nivel național tocmai din cauza unor vremelnici lideri cocoțați în funcții administrative, plini de dosare penale, acuzați de instituțiile abilitate de fapte de corupție. Exclud orice fel de parteneriat cu astfel de personaje.” a declarat prefectul Bogdan Cojocaru, președinte interimar PSD Iași.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here