Descoperă creațiile reinterpretate, cu influențe tradiționale ale Alinei Bradu, în Palas

0
75

Iubitoarele articolelor vestimentare inspirate din portul tradițional își pot completa colecțiile cu ii și rochii deosebite de la magazinul Alina Bradu din Palas Mall. Produsele împodobite cu   broderii complexe şi simboluri de o frumuseţe sofisticată sunt un must-have în orice garderobă.

Magazinul Alina Bradu din Palas Mall te introduce în universul iilor realizate cu multă migală și care păstrează viu, într-o notă modernă, farmecul costumului popular de altădată. Situată la nivelul 0 al Palas Mall, în proximitatea OmniClean, locația reunește produse unicat, realizate în stil etno, la baza cărora stau diverse motive geometrice sau inspirate din natură. Astfel, hainele combină elemente ale broderiilor tradiționale cu designul modern.

Colecțiile reunesc articole fine si nobile, în care se îmbină spiritul liber cu tradițiile și cu elementele clasice, dar și cu detaliile deosebite. Iile și rochiile sunt foarte practice, realizate din stofe naturale, în culori pastelate sau tonuri puternice și oferă o eleganță, dar și o notă aparte ținutelor în care sunt integrate.

Astfel, magazinul Alina Bradu invită femeile să împletească istoria cu prezentul, accesorizând ia la piese vestimentare moderne, și să o transforme în elementul cheie al oricărei ținute.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here