Descoperă gusturile toamnei, la Palas!

0
70

Sărbătorim toamna toată luna octombrie, cu produse ale antreprenorilor autohtoni și culorile arămii ale anotimpului. Meșteri populari și producători din întreaga țară te așteaptă la Palas cu bunătăți de sezon, dar și cu piese autentice, realizate cu migală și atenție.

Mustul proaspăt, abia făcut din struguri culeși toamna aceasta, aroma castanelor prăjite, dar și gustul unic al ciocolatei de casă au cuprins esplanada de la intrarea principală în Palas Mall dinspre Palatul Culturii. Până pe 31 octombrie 2021, poți să te bucuri de preparate tradiționale făcute de producători autohtoni din toată România. Aceștia au pregătit zacuscă, compot, dulcețuri, dar și produse de carmangerie, brânză proaspătă, miere de albine sau faguri.

Tot la Palas vei descoperi și o varietate de piese de artizanat, lucrate cu migală de către meșterii populari. Oale din lut, covoare țesute, ii cu broderii speciale sau curele din piele sunt câteva dintre propunerile artizanilor.

Pe lângă surprizele pregătite de antreprenorii locali, te poți bucura și de splendoarea parcului Palas, unde toamna a repictat peisajul în culori arămii și aurii, un cadru perfect pentru o sesiune foto de sezon.

Vino la Palas și descoperă produsele antreprenorilor autohtoni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here