Institutiile subordonate Consiliului Judetean Iasi vor bloca accesul persoanelor nevaccinate

0
47

Conducerea Consiliului Județean Iași a stabilit ca activitatea  cu publicul și programul angajaților instituției să se desfășoare potrivit reglementărilor stabilite prin HG 1130/22.10.2021.

Accesul publicului în incinta Consiliului Județean va fi permis cu dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, prin prezentarea rezultatului negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau a rezultatului negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele care nu se încadrează în aceste categorii, pot solicita online actele de care au nevoie la adresa de email ghiseu.unic@icc.ro. Înmânarea documentelor în original se va realiza doar în baza unei programări, într-un spațiu special amenajat la intrarea în instituție, cu respectarea măsurilor sanitare.    

În toate departamentele Consiliului Județean, angajații vor veni la serviciu în două serii, de la ora 07,30 și de la ora 08,30. Toate instituțiile din subordinea Consiliului Județean își vor adapta, de asemenea, activitatea în funcție de prevederile HG 1130/22.10.2021.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 6