Despre autocunoastere, cu doctorul Cristian Andrei si un fost ministru de Externe, la Ateneul Iasi

0
57

Ateneul din Iași vă invită la conferință pe 6 octombrie 2018, de la ora 19:00, și la curs, 7 octombrie 2018, de la ora 12:00. Moderatoarea acestor intalniri este avocata Mihaela Olaru, iar invitatii sunt ambasadorul Cristian Diaconescu si doctorul Cristian Andrei.

  Prin câteva exerciții uimitoare pe scena conferinței, Dr. Cristian Andrei arată că poți descoperi în câteva secunde de strălucire, versiunea ta superioară. A nimeri ținta, a te vedea în acțiune, a pune întrebarea genială, a ști limpede ce ești – toate sunt demonstrate în conferința de pe 6 octombrie seara.

La rândul lui, ambasadorul Cristian Diaconescu ilustrează totul cu cele mai de succes momente ale unor oameni care și-au descoperit versiunea superioară și au devenit astfel celebri, puternici, iubiți. Întâlnind atâtea persoane impecabile, Cristian Diaconescu va căuta această latură în tine.

Tot ceea ce este demonstrat în conferința de sâmbătă seara, va fi aplicat fiecărui participant a doua zi, la cursul de duminică, astfel încât, el să poată pleca de la curs cu atestatul versiunii sale superioare. Patru ore de revelații despre propria persoană îți sunt aduse de Cristian Andrei și Cristian Diaconescu. Nu vei mai putea fi manipulat. Îi vei influența pe cei din jur prin cea mai bună versiune a ta!

Cu ajutorul experienței și tenacității Avocatei Mihaela Olaru, care va avea rolul de moderator pe tot parcursul conferinței și cursului, Dr. Cristian Andrei și ambasadorul Cristian Diaconescu, vor interacționa cu publicul într-un mod inedit, moderatorul fiind cel care va merge în mijlocul publicului, va adresa întrebări publicului, va invita persoane pe scenă, va iniția temele și va face trecerea de la o temă la alta, iar la finalul celor două zile vei afla toate informațiile de care ai nevoie pentru a descoperi cea mai bună versiune a ta.

Viziunea:

Fiecare dintre noi a avut momente perfecte în viață. Atunci am simțit că există o versiune superioară a noastră: am avut o replică genială, am aruncat fix la țintă, i-am făcut pe oameni să ne iubească.

Prin manipulare, conflict, suspiciune, isterie – la televizor, pe net, chiar și în familie, din tine poate fi scoasă la iveală partea slabă, agresivă, sau pasivă. Dar la fel de ușor, prin autocunoaștere, expunere, revelație, exercițiu – versiunea ta superioară poate deveni permanentă.

Ridică-te!

Teme dezbatere:

  1. Cine ești?

Identitateata ta este cea pe care construiești faptele tale. Dacă ești lămurit cu ea și împăcat cu ea, va fi usor să iei decizii.

  1. Pentru ce trăiești?

Iți trebuie un țel, o persoană, căreia să îi dedici ceea ce faci. Uneori este o persoană atașată în mod pozitiv, alteori este o persoană căreia te împotrivești.

  1. Prinde impulsul momentului!

După o întâlnire cu cineva, te gândeai: “Ar fi trebuit să îi zic așa! Păcat că nu mi-a venit ideea pe loc…” Acum ai ocazia să înveți cum să prinzi momentul.

  1. Magicianul propriei acțiuni

Să anunți cu puțin timp înainte ceea ce vei face și chiar să faci – asta chiar este o magie! Oamenii vor rămâne magnetizați!

  1. Relația cu oglinda

În oglindă se află toate părerile despre tine. Vorbim aici nu doar despre oglinda de sticla, ci mai ales despre cum te oglindești in ochii privitorilor.

  1. Ritmul potrivit ție

Există un ritm al fiecăruia dintre noi. Odată ce l-ai gasit pe al tău, poți influența ritmul persoanei de la care vrei ceva.

  1. Secunda de așteptare

Există o valoare a secundei. O vei folosi în interesul tău, dacă vei ști să o identifici pe cea esențială și să o stăpânești.

  1. Întrebarea inteligentă

Pe oamenii mai puternici decât tine nu îi poți convinge cu răspunsuri. Întrebarea este aceea care îi va face să își schimbe convingerile. Care întrebare?

  1. Confruntarea cu mai mulți deodată

Când ești înconjurat de mai mulți, nu te poți lupta cu toți deodată. Există o tehnică prin care poți identifica pe cel mai slab dintre ei, făcând pe leaderul lor natural.

  1. Detașarea față de efect

Când te atașezi de consecințele a ceea ce faci, există riscul de a te răzgândi. Trebuie să înveți cum să te atașezi de obiectiv și cum să te detașezi de rezultat.

  1. Maestrul sugestiei

Oamenii sunt în transă în fiecare zi. Cine stăpânește momentele de transă, stăpânește impresiile, convingerile și acțiunile oamenilor.

  1. Puterea în asociere

Să identifici pe cei care au interese ca ale tale și să nu îi consideri concurenți, ci asociați ai tăi. Ai putea schimba o țară întreagă așa!

Încă din 1950 și până azi, românilor le este cultivată sistematic latura negativă. În timpul acesta, au devenit paranoici, isterici, anxioși. Noi credem că există ceva superior în fiecare român. Am început să mergem prin țară și, când îi întâlnim, le arătăm Versiunea lor Superioară.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here