Detalii picante despre amantlacurile scafandrului sageata al lui Nichita (foto)

0
124

Ionut Dumitrascu, individul  ajuns atat de mediatizat prin prisma implicarii in scandalul in care abonatul sectiilor de geriatrie, Gheorghe Nichita, este acuzat ca punea dulaii din subordine sa ii urmareasca prostituata cu care se cuplase, este un personaj a carui ascensiune poate deveni cu usurinta un studiu de caz care poate defini un fenomen ce a luat nastere in jurul edilului infractor. „Dumi”, „scafandrul lui Nichita”, apelativ dat dupa pasiune si modul de lucru, se prezinta drept un fin comunicator, dupa ce a studiat „vorbitul in public” la Academia Britanica de Afaceri si Comunicare din cadrul trustului Media Pro, acolo unde se lauda ca a absolvit si profesat, totodata, si Laura Butnariu, o alta necunoscuta adusa de Nichita peste noapte in Primarie si pusa direct pe postul de Sef Serviciu Comunicare. Pascanean la origine, Dumi, scafandrul, ajunge in anul 2003 in Iasi, ca asa-zis sportiv de minifotbal la Mops. Intamplarea face ca, prin prisma pasiunii pentru fotbal, sa se intalneasca cu primarul in cateva randuri pe terenul din Copou, la un tenis cu piciorul, si sa ii intre acestuia in gratii.
S-a gudurat pe langa Nichita si a devenit rapid sageata acestuia. Un an mai tarziu a fost asezat in schema de personal de la Salubris, ca expert la Relaţii Publice, post paravan de pe care individul i-a facut lui Gigi multe servicii cu iz penal”, sustin cunoscutii lui Dumi. Ca si in cazul lui Vlad Ciobanu, antrenor de fotbal si presedinte al Comisiei Judetene de Arbitri, adus in Primarie pe un post cheie la nivelul aceluiasi Serviciul de Comunicare, si Ionut Dumitrascu a fost recrutat de pe terenul de fotbal, acesta activand ca arbitru în liga a IV-a. Pentru ca reteta sa fie completa, – fotbal, bani femei, scafandrul in ape tulburi din Pascani isi trage si o amanta din randul slujnicelor angajate la Directia de Asistenta Comunitara Iasi, in persoana Ralucai Dumitroaie, sefa Centrului pentru persoane cu deficiente de auz „Sf. Sava”, fosta fata de jetoane la o sala de jocuri, (probabil aceiasi pe care a detinut-o Dumi in Pascani) adusa in DAC pe un post din cadrul Serviciului Contabilitate si, la o luna de zile, numita sefa de centru.

ionut dumitrascu2
Apogeul acestui individ, sau mai precis botezul public,  este facut in luna martie a.c., cand a fost atras in jocurile amoroase ale batranului tap, Gheorghe Nichita.
Conform declaratiilor lui Nichita Gheorghe, începând cu data de 17.03.2015, Dumitraşcu Ionuţ s-a deplasat în Cluj Napoca, unde l-a contactat pe numitul Wolsey Robert, sub pretextul derulării unor afaceri, încercând în acest mod să obţină detalii despre el .
Datele obţinute de către Dumitraşcu Ionuţ în perioada 17 – 18.04.2015, au fost transmise către Nichita Gheorghe, care i-a comunicat angajatului S.C. SALUBRIS S.A. totodată ce atitudine să adopte în întâlnirile cu cetăţeanul englez.
De asemenea, la instigarea primarului Nichita Gheorghe, cardul lui Dumitraşcu Ionuţ a fost alimentat în două rânduri cu sume de aproximativ 1.000 lei.
Relevante în acest sens sunt următoarele conversaţii telefonice purtate în datele de 17 şi 18.03.2015.
Astfel, în data de 17-03-2015, la ora 10:59:47, Avîrvarei Ştefan a luat legătura cu Dumitraşcu Ionuţ acesta solicitând bani pentru a putea afla mai multe detalii de la Wolsey Robert, aspect ce rezultă din următorul fragment al convorbirii purtate de cei doi:

„DUMITRAŞCU IONUŢ: …mă întâlnesc după amiază cu el că-mi face un preţ, tre’ să-mi fac şi eu nişte cărţi de vizită şi-mi mai trebuie nişte muniţie, că vreau să mă duc cu el la club deseară, mi-o dat cartea lui de vizită, am căcatul ăsta de telefon, n-am cum să-ţi fac o poză să o trimit.
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Bun, ai un card?
DUMITRAŞCU IONUŢ: Da, la BRD.
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Păi să-mi dai IBAN-ul să merg să-ţi pun nişte bani.
DUMITRAŞCU IONUŢ: Îţi dau CNP-ul, n-am probleme.
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Nu-mi trebuie CNP-ul Dumi, îmi trebuie codul IBAN.
DUMITRAŞCU IONUŢ: N-am IBAN-ul dar cu CNP-ul şi numele corespunde, am făcut sute de depuneri.”

În continuare, la ora 11:14:04, Dumitraşcu Ionuţ i-a comunicat lucrătorului de poliţie locală, prin intermediul unui mesaj, tip SMS, datele sale de identitate, respectiv „cnp…. dumitrascu ionut!”

Avîrvarei Ştefan, în aceeaşi zi, prin intermediul unei alte persoane a depus în contul lui Dumitraşcu Ştefan suma de 1.000 lei, aspect ce rezultă şi din convorbirea telefonică purtată de acesta la ora 13:45:53 cu persoana care a efectuat depunerea sumei:

AVÎRVAREI ŞTEFAN: Da, Bogdan.
DOMN: Câţi bani trebuie să depun?
AVÎRVAREI ŞTEFAN: 1000 de lei, tot.
DOMN: Da, dar o să fie şi comisionul de depunere, de asta întreb.
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Nu, pune de la tine cât o fi şi-ţi dau eu când ajungi la birou.
DOMN: Da, da.”

În data de 18.03.2015, printr-un mesaj tip SMS care a fost transmis la ora 00:33, Dumitraşcu Ionuţ solicită depunerea unei noi sume de bani în acelaşi cuantum, pentru continuarea în Mun. Cluj – Napoca a activităţilor pentru care Nichita Gheorghe îl trimisese, „Maine dimineata tre sa mi incarci mitraliera. La fel ca azi..”
La ora 08:28, Avîrvarei Ştefan, i-a solicitat lui Dumitraşcu Ionuţ să obţină acordul lui Nichita Gheorghe pentru depunerea unei noi sume de bani, tot prin intermediul unui mesaj tip SMS, „Vorbeste cu seful de bani…”
Urmare a acestei solicitări, la ora 08:49, Dumitraşcu Ionuţ a transmis un mesaj edilului Mun. Iaşi pentru a obţine un acord în vederea depunerii unei noi sume de bani în contul său „…stefan are nevoie de acceptul d voastra sa mi mai dea niste oxigen…”. Acest aspect Dumitraşcu Ionuţ l-a transmis şi lui Avîrvarei Ştefan în convorbirea pe care au purtat-o la ora 08:50 „i-am trimis mesaj acuma ca să-ţi dea ok-ul ca să-mi dai şi mie, că m-am dat scafandru aseară şi am rămas fără oxigen”
Intr-o discuţie telefonică purtată la ora 10:20, cu Butnariu Laura, angajată a Primăriei Mun. Iaşi, Avîrvarei Ştefan i-a comunicat acesteia că a primit „ok-ul” de la primarul Nechita Gheorghe, în vederea depunerii unei noi sume de bani în contul lui Dumitraşcu Ionuţ.ionu dumitrascu1

În aceeaşi zi, la ora 12:28:39, Chişcă Costel Eugen, şeful Serviciului Administrativ din cadrul Primăriei Mun. Iaşi este contactat de o persoană de sex masculin, utilizatoare a postului telefonic cu numărul de apel., aparţinând S.C. SALUBRIS S.A., cu care poartă o discuţie referitoare la transmiterea unei sume de bani care să aibă acelaşi cuantum ca şi anterior, sumă care trebuia preluată de către Laurovici Ion, angajat în funcţia de conducător auto.

CHIŞCĂ COSTEL EUGEN: Când treceţi pe la mine? Sau îl trimit pe Nelu până la dumneavoastră? Îl trimit pe Nelu.
DOMN: Dacă vrei… Cât e?
CHIŞCĂ COSTEL EUGEN: La fel ca data trecută, vă spune Nelu.
DOMN: Bine.
CHIŞCĂ COSTEL EUGEN: Că nu-i… nu tre’ să vă feriţi de el.
DOMN: Da, da, sigur că da.
CHIŞCĂ COSTEL EUGEN: Vine Nelu, pa.

La data de 23.03.2015, ora 12:39, Avîrvarei Ştefan a fost determinat de către primarul Nichita Gheorghe ca în data de 25.03.2015 să efectueze o deplasare în Municipiul Suceava, la Vila Alice, împreună Cu Dumitraşcu Ionuţ şi Băcioi Ion sub pretextul efectuării unei reconstituiri . În acest sens i a descris ce trebuie să facă :

„NICHITA GHEORGHE: Alo! Ă… băiatul ăsta, cu tine împreună şi cu DUMI, plecaţi la Suceava mâine dimineaţă şi facem o reconstituire.
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Ok.
NICHITA GHEORGHE: Da?
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Da.
NICHITA GHEORGHE: Deci, la hotel, mergi, iei camera, îi spui… „Băi, vrem ceva să…” mă rog, nu tre’ să ştie ăia de acolo.
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Să… luăm camera?
NICHITA GHEORGHE: Da, cameră, tot.
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Ok.
NICHITA GHEORGHE: Şi tu cu DUMI în pat şi ăla să vă asculte.
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Ok.
NICHITA GHEORGHE: Îl pui pe … îl pui pe agent în pat…
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Da, am înţeles.
NICHITA GHEORGHE: Cu… DUMI şi tu asculţi. Şi invers.”

În data de 24.03.2015, Avîrvarei Ştefan în conversaţia telefonică purtată la ora 12:55, a stabilit cu Dumitraşcu Ionuţ ca în ziua următoare să efectueze deplasarea în Municipiul Suceava, conform solicitării edilului Municipiului Iaşi.
Nichita Gheorghe, într-o conversaţie telefonică purtată cu Avîrvarei Ştefan, la ora 14:30 s-a interesat dacă s-au stabilit detaliile deplasării.
În aceeaşi zi, la ora 18:53, funcţionarii publici Hliboceanu Liviu Mihai şi Avîrvarei Ştefan au stabilit ca ultimul să efectueze deplasarea la Suceava cu un autoturism aparţinând Poliţiei Locale a Mun. Iaşi, urmând să-i fie întocmit şi un ordin de serviciu pentru decontarea cheltuielilor legate de această deplasare

Aceste aspecte rezultă din următorul fragment al convorbirii telefonice purtate de către cele două persoane:

„AVÎRVAREI ŞTEFAN: Da, vroiam să vă sun, mâine cu ce maşină merg încolo?
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Iei BOJ-ul sau…
AVÎRVAREI ŞTEFAN: BOJ-ul nu pot să-l iau, că nu se poate merge la drum lung.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Faci curse sau te duci?
AVÎRVAREI ŞTEFAN: La 70/h îi tremură volanul, e praf maşina.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: O iei pe aia cu care ai fost la Bucureşti, numai că cam mulţi kilometri, dar în fine, o să fac ordin de serviciu şi poate te duci şi pe la Poliţia Suceava să-ţi pui viză, ca să decontăm ca deplasare, ştii?
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Da.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Că asta este de fapt, acolo te duci.
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Da.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI: Deci plecaţi dimineaţă, da în partea aialaltă ai vorbit?
AVÎRVAREI ŞTEFAN: Am vorbit, da, am trimis deja pe un prieten de-al meu acolo să ia cameră din seara asta şi să-mi fac treaba bună.
HLIBOCEANU LIVIU MIHAI:Ok, bravo, la asta mă gândeam, măcar cât de cât să se audă ceva.
AVÎRVAREI ŞTEFAN: I-am zis, dacă nu scârţâie, măcar să izbească tăblia patului de perete sau să se audă troncănind şi se ocupă un amic de-al meu din Suceava în seara asta şi deja ia camera, o plăteşte el.”

Întrucât utilizatorul postului telefonic cu numărul de nu a putut rezolva „problema cu patul”, aspect ce reiese din convorbirea telefonică care s-a purtat de către Avîrvarei Ştefan la ora 19:25, funcţionarul public i-a comunicat la ora 19:40 lui Nichita Gheorghe faptul că acea cameră din unitatea hotelieră este disponibilă „abia vineri”.
Totuşi, în data de 25.03.2105, la ora 09:40, Hliboceanu Liviu, în calitate de director general al Poliţiei Locale a Municipiului Iaşi i-a solicitat utilizatorului postului telefonic cu numărul de apel 0744., angajat al instituţiei publice să efectueze o deplasare împreună cu Avîrvarei Ştefan până la Suceava.
Avîrvarei Ştefan s-a deplasat în Mun. Suceava, folosind autoturismul Dacia Logan, cu numărul de înmatriculare B – , la Vila Alice, însoţit de un polițist local, în calitate de conducător auto.
În data de 27.03.2015, numiţii Avîrvarei Ştefan, Dumitraşcu Ionuţ şi Băcioi Ion s-au deplasat folosind acelaşi autoturism anterior menţionat în Mun. Suceava la Vila Alice,unde trebua sa urmareasca o persoana din anturajul primarului daca are acolo o intalnire amoroasa sau de afaceri conform solicitării primarului Nichita Gheorghe din data de 23.03.2015.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here