About the author

Related Articles

2 Comments

 1. 1

  Stefan

  Mortii mortilor vostri de rapanosi, ca stam in trafic si intarziem la serviciu din cauza unor imbecili prosti care nu si`au dat seama ca o sa surpe malul, fapt mega/extra evident din toamna lui 2017 de cand au sapat si a venit prima ploaie, dar i-a durut in cur.

  Reply
 2. 2

  Dorel

  Problema e ca sapatura a stat – fara sa fie sustinuta de nimic – cateva luni (2-3). De asta exista problema asta. Izvoarele si alte vrajeli sunt povesti pentru copii mici.

  Probabil s-a incercat ocolirea solutiei mai scumpe, dar lipsa de pregatire/organizare a celor implicati s-a vazut. Acum nu mai exista alta varianta si se produce si discomfortul si costuri mai mari la benzina / poluare – pentru un intreg cartier din Iasi.

  Si ghici ce: alunecarea o data inceputa nu se opreste peste noapte. Anticipez ca se va lasa inclusiv linia de tramvai.

  Faptul ca problemele vor fi remediate de beneficiar e normal, ce nu e normal sunt cozile ce vor urma in lunile ce vor veni, pentru ca problema nu se solutioneaza intr-o saptamana.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =

2021 Agorapress.ro © Toate drepturile rezervate | Copierea articolelor de pe acest site este permisă doar cu link activ către Agorapress.ro