Dieta cu castraveţi. Dai rapid jos 7 kilograme!

0
65

Dieta aceasta implică consumul a câtorva alimente pe o perioada de 10 zile. Pentru rezultate optime, însă, poţi opta pentru varianta extinsă pe parcursul a 14 zile. În acest mod poţi da jos până la 7 kg, dacă pe lângă schimbările de alimentaţie incluzi şi un program de mişcare zilnică, respectiv o jumătate de ora de mers pe jos!
Baza acestui regim alimentar o constituie salată de castraveţi, pe care o poţi consuma ori de câte ori ţi se face foame. Această salată furnizează organismului o mulţime de substanţe nutritive vitale, astfel încât nu este nevoie să-ţi faci griji cu privire la cantitatea de nutrienţi pe durata dietei, potrivit secretele.com.
Alte opţiuni alimentare pe care le poţi include în dietă:
•2 ouă fierte sau 150 de grame de carne albă fiartă sau preparată la cuptor.
•2 cartofi mari fierţi (îi poţi de asemenea coace, dar nu trebuie să îi prăjeşti în ulei) sau 3 felii de pâine integrală.
•500 grame fructe proaspete
Poţi consumă apă, ceai sau cafea neîndulcită.
Nu ai voie să bei băuturi carbogazoase, alcool sau să consumi dulciuri.
Poţi combină ingredientele de mai sus cu salată de castraveţi la fiecare masă, sau poţi consuma salată între mese. De asemenea poţi bea un shake de castraveţi dacă ţi se face din nou foame.
Iată cum ar trebui să arate meniul tău zilnic:
Micul dejun: Două ouă fierte tari şi salată de castraveţi.
Gustare: 5-6 prune, o piersică sau un măr … precum şi orice alt fruct doreşti atât timp cât cântăreşte mai puţin de 200 de grame.
Prânz: Pâine integrală prăjită şi salată de castraveţi.
Gustare: Salată de castraveţi
Cină: Pe post de cină poţi servi orice fructe la alegere, dar într-o cantitate mai mică de 300 de grame.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here