„Dinos in the Park” la Palas – 35 de dinozauri giganti animatronici le vor oferi vizitatorilor experiente de neuitat

0
87

Dinozaurii revin de pe 1 aprilie în parcul Palas și vor rămâne aici întreaga lună. Astfel, vizitatorii au șansa să afle cele mai captivante, interesante și educative informații, dar și să interacționeze cu 35 de specii preistorice, reproduse în mărime naturală. Taxa de intrare în lumea dinozaurilor este de 25 lei, iar copiii cu vârstă mai mică de 3 ani au intrarea liberă. Programul de vizitare este zilnic în intervalul orar 10:00 – 20:00.
În perioada 1 – 30 aprilie, parcul Palas are „musafiri” preistorici, care vor crea o lume de legendă pe care toți ieșenii și nu numai sunt invitați să o descopere. Parcul va fi cucerit de Stegosaurus, acel uriaș cu plăci puternice pe spate, care a trăit în Jurassic acum 150 milioane de ani și avea o armură aproape impenetrabilă; de Tyrannosaurus Rex, sau T-Rex, poate cel mai cunoscut dinozaur din istorie, ce a trăit în Cretacic, cu aproximativ 65 milioane de ani în urmă, pe arealele Chinei, Mongoliei și Americii de Nord; de Apatosaurus, numit și Brontosaurus, ce a trăit în Jurasicul superior, în urmă cu 150 de milioane de ani și a fost unul dintre cele mai mari animale care au viețuit pe pământ, dar și de Pterodactil, care chiar dacă a trăit printre dinozauri nu face parte din această specie, ci este o reptilă zburătoare arhaică.
Lista nu se termină aici, dar păstrăm câteva surprize și pentru vizita fizică, care poate fi făcută zilnic în intervalul orar 10.00-20.00. Taxa de intrare în lumea dinozaurilor este de 25 lei, însă, princhindeii cu vârstă mai mică de 3 ani au intrarea liberă.
Ia-ți prietenii neînfricați și vino să descoperi „Dinos in the Park” la Palas!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here