Tupeu murdar de bugetar! Directorul Salubris ameninta iesenii : “Atenție cum aruncați gunoiul ce va dam in gat la Politie!”

0
80

Pe principiul tonul face muzica, foarte multi ieseni s-au declarat deranjati de tonul imperativ, amenintator si ultimativ cu care sefii Saubris Iasi au gasit de cuviinta sa someze populatia asupra faptului ca sunt supravegheati video si cand duc gunoiul, iar modul in care arunca gunoiul poate sa se lase cu amenzi.
Atentie cum aruncati gunoiul! Punctele gospodărești sunt monitorizate video! Surpindem în timp real modul în care vă debarasați de deșeruri! Colectarea selectivă a deșeurilor este obligatorie conform legislației în vigoare. Zilinic camerele de supraveghere ale punctelor gospodărești surprind cetățeni care încalcă legea. În fiecare zi, toate imaginile surprinse cu cetățeni care încalcă legislația cu privire la gestionarea deșeurilor sunt trimise către organele abilitate pentru a fi sancționate“, ameninta sefii Salubris.
Modul mizerabil in care acesti bugetari imbuibabi gasesc de cuviinta sa se adreseze cetatenilor care ii hranesc, a fost sanctionat in mod civilizat de catre ieseni.
“Tomberoanele de la blocuri au usile deschise si cautatorii prin gunoi isi fac de cap, iar voi amenintati iesenii care va platesc serviciile? Rusine! “, a spus Alexandru Constantin Alexandrescu.
“Cam amenințători! Aproape că riscăm să ne luați la bătaie“, constata si Ionela Mihăilă
“Cam mizerabil mod de a-si tine jiltul, domnule Neculau! Stai pe un munte de bani din salariu, ai vile ascunse din combinatii dar iti permiti sa ameninti iesenii, gunoiule!“, sustine Cristian Popovici.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 2 =