Dispecerul Politie Locale catre un iesean: „Taie-i, da-i dracu de porci, ca nu te amendez! Ori, mai bine toarna apa clocotita pe ei”

0
49

Satul de grohaiturile unei familii de porci – o scroafa si 4 godaci, care s-au gasit sa scurme pe sub geamul apartamentului sau din strada Cerna, din cartierul iesean Mircea cel Batran, un iesean a sunat la disperatul Politiei Locale, solicitand ajutor.
Am sunat la Politia Locala si i-am zis agentului de la capatul firului ca de mai multe zile, vreo 5 porci apar regulat in zona si grohaie sau scurma pe sub geamurile locatarilor. Spre surprinderea mea, in loc sa imi spuna ca va trimite un echipaj sau ca se va incerca gasirea unei solutii, politistul m-a sfatuit sa ii tai. ”Taie-i, da-i dracu de porci! Scapam si noi asa de ei. Ori ii tai, ori arunci apa fiebinte pe ei ca sa nu mai vina, m-a sfatuit politistul local. Nu am facut nici una, nici alta, iar dupa vreo 20 de minute au aparut in zona doi politisti locali care au inceput sa alerge porcii spre raul Nicolina. A doua zi, porcii erau din nou sub geamul meu. Sunt sigur ca daca nu se va gasi nicio solutie, cineva tot o sa-i taie, ca lumea e saraca si mai vine si Craciunul”, ne-a spus Ioan Cozma, locatarul sfatuit de oamenii legii sa se infrupte din cotetul altuia.
Ce-i drept, asa cum are balta peste, si cartierul Mircea cel Batran e plin de animale, care mai de care mai bune de asomat la caderea intunericului, dar sa ti se ofere o astfel de solutie chiar de catre oamenii legii, asta chiar ca e …de porc.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 − 62 =