Disperarea lui Alexe “Tabla” si a ganguricilor din Podu Ros – au scornit un sondaj de opinie care ii da favoriti pentru o noua guvernare locala

0
90

Partidul Național Liberal Iași este, în toate sondajele de opinie demarate de PSD, USR, AUR, prima opțiune în intenția de vot a cetățenilor din județul Iași, sustine Costel Alexe, zis Tabla.

Aceasta este o confirmare fără echivoc că, spre deosebire de fostele administrații, PNL Iași a livrat rezultate concrete și nu promisiuni deșarte. Echipa liberală și-a asumat în 2020, sub sloganul Dezvoltăm Iașul, intrarea județului într-o nouă etapă a evoluției, cu un ritm dinamic de implementare a proiectelor mult așteptate de ieșeni. În ultimii patru ani, de când Consiliul Județean Iași, Primăria Municipiului Iași și peste jumătate dintre primăriile din județ sunt conduse de administrații liberale, principalul obiectiv a fost să dezvoltăm proiecte concrete pentru bunăstarea ieșenilor și să avem o colaborare constructivă cu Guvernul României pentru a impulsiona marile proiecte de importanță strategică pentru Iași și regiunea de Nord-Est”, sustine Alexe si, in sprijinul afirmatiilor sale aduce, cu stangacie, anumite proiecte care fusesera initiate de alte administratii, si preluate in stadiu incipient de catre gasca liberala.

Electoratul nu poate fi păcălit. PSD Iași nu are credibilitate, nu poate face nicio promisiune, ci poate doar lansa fumigene într-o disperare de a opri căderea liberă în care se află. Astăzi, PSD Iași face acțiuni disperate de a racola primari liberali pentru a se menține pe linia de plutire. Bravada pe care filiala o face înainte de vizita premierului Ciolacu la Iași nu este decât o încercare eșuată de a păstra aparența că mai este în vreun fel relevantă la nivel local. PSD Iași este singura mare organizație din țară în care nu s-au stabilit candidații la Primăria Municipiului Iași și la Consiliul Județean. Nici măcar conducerea filialei nu a fost validată, iar toate aceste aspecte demonstrează degringolada și scorul politic foarte slab pe care PSD Iași îl are”, sunt fumigenele disperarii aruncate in spatiul public de Costel Alexe, partasul unei echipe liberale care a agonisit dosare penale cat pentru toate guvernarile locale la un loc.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here