DOCUMENT! Noua directoare medicala de la Socola, cercetata penal, la pachet cu sotul, jurist la acelasi spital

0
83

Doctorita Raluca Ioana Prepelita, sotia juristului sef Corneliu Prepelita a fost numita ieri prin Ordin de Ministru, Director Medical Interimar al Institutului de Psihiatrie Socola Iasi.

Aceasta numire vine dupa ce, pe data de 1 mai 2020, dr. Ovidiu Alexinschi a fost numit prin ordin de manager, chiar daca legea cere expres ordin de ministru, pe aceasta functie.

Lasand la o parte abuzul de putere savarsit de juristul Corneliu Prepelita si managerul Institutului Adrian Bogdan Saramet privitor la decizia din data 29 apriliev2020, observam ca decizia nu specifica nimic de durata de maxim 6 luni, ba dimpotriva este pana la scoaterea la concurs sau decizia unilaterala. Vine intrebarea fireasca, de ce a plecat domnul doctor Ovidiu Alexinschi din functia de Director Medical Interimar? Cine preia functia inexistenta in statul de functii Coordonator al Camerei de Triaj si CSM Bucium,daca dna doctor Raluca Ioana Prepelita este numita director medical interimar?”, sunt doar cateva dintre intrebarile fara raspuns ce vin din partea personalului medical al institutului de psihiatrie din Iasi.

Nu este de neglijat faptul ca dr. Raluca Ioana Prepelita si Corneliu Prepelita sunt cercetati de catre Parchetul Iasi in dosarul Nr. 68/P/2020 pentru conflict de interese in legatura cu deciziile date de juristul Corneliu Prepelita.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here