Document trasnit! De cati ministri ai nevoie sa muti un cuib de barza

0
74

Poate parea un banc, dar un document oficial preluat de site-ul Stiripesurse.ro, demonstreaza ca este o realitate. Raspunsul la intrebarea din titlu este simplu – ai nevoie de un ministru pentru a muta 600 de metri ma incolo un cuib de barza.
Dovada sta ordinul de ministru dat special pentru mutarea unui cuib de barza. Ordinul este semnat de ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Gavrilescu publicat recent in Monitorul Oficial. Mai mult decat atat in expunerea de motive se face trimitere la referatul de aprobare din 3 februarie 2015 al Direcţiei biodiversitate, care a ţinut seama de Avizul Academiei Române, de o ordonanta de urgenta si de o hotarare de guvern, informează replicaonline.ro.
Potrivit ordinului, “prin derogare de la prevederile art. 33 (…), se aprobă relocarea unui cuib de barză (Ciconia Ciconia) de pe raza localităţii Schitu Goleşti, la 600 de metri vest pe un alt stâlp de electricitate”, scrie în Monitorul Oficial.
Din document, mai aflăm că procesul relocării se va face cu specialişti. “Relocarea cuibului de barză se va face cu personal tehnic de specialitate”.
In plus, “in termen de 30 de zile de la data relocării, beneficiarul are obligaţia să transmită agenţiei judeţene pentru protecţia mediului de pe raza administrativ-teritorială unde s-a desfăşurat acţiunea de relocare un raport asupra acţiunii derulate în baza derogării obţinute”.document

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here