La numai 5 ani, Bety are nevoie de tot sprijinul nostru. A trecut prin 14 operatii si mai are nevoie de inca pe atatea

0
72

Copilaria macinata de boala a unei fetite din Dambovita se dovedeste si mai chinuitoare fara prezenta mamei.
Asa incepe povestea lui Bety care s-a nascut cu grave malformatii la maini si picioare. Disperata ca fiica ei a fost operata deja de 14 ori si mai are nevoie de alte interventii, cea care a adus-o pe lume a plecat sa lucreze in Italia. Numai ca, fara ajutorul nostru, cea mica nu se va putea face bine.
Desi are doar 5 ani, Bety este o fetita trista. Ochii ei mari si frumosi privesc adesea in jos. Din cauza malformatiilor se deplaseaza extrem de greu singura si nu poate sa deseneze ca toti copilasii de varsta ei.
La nastere, tatal nu a recunoscut-o, iar mama, care o creste singura, a fost nevoita sa plece in Italia, unde lucreaza ca menajera. Bety a ramas acasa, la Pucioasa, judetul Dambovita, numai cu bunica. Pe langa problemele de sanatate, cea mica este chinuita de dor.
Bunica se descurca greu cu banii. Drumurile la o clinica din Bucuresti si tratamentele o coplesesc.
Merg pentru kinetoterapie, pentru gimnastica ce ii este de folos. Ea nu poate merge singura. E o minune de copil”, spune bunica fetitei.
Bety a fost operata pana acum de 14 ori, insa greul nu a trecut.
Aceasta fetita a suferit enorm. In ce faza a ajuns dupa 14 operatii? Cred ca mai trebuie inca pe atatea”, spune dr. Olimpia Popa, medicul de familie al fetitei
Fara ajutor nostru al tuturor bunica si mama nu vor reusi sa razbata singure iar fetita nu va avea o viata normala.

CONTUL IN CARE PUTETI SA DONATI BANI PENTRU A O AJUTA PE BETY

MIHAELA ILIOIU: RO36 BTRL O160 1201 C432 37XX

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here