Doliu in muzica usoara romaneasca. A murit Ilie Micolov

0
61

Ilie Micolov, compozitorul şi interpretul uneia dintre cele mai cele mai ascultate melodii românești dintotdeuna – Dragoste la prima vedere, a murit la vârsta de 69 de ani, sâmbătă (21 iulie), la Bucureşti. Artistul avea grave probleme de sănătate și s-a stins în urma unui stop cardio-respirator.

În ultima vreme, Ilie Micolov se confrunta cu mari probleme de sănătate. Soarta a făcut ca ultima partea a vieţii să o petreacă departe de familia lui, rămasă în Germania, unde artistul emigrase în 1988 și de unde s-a reîntors în anii ‘90.

De ce boli suferea Ilie Micolov

lie Micolov era grav bolnav. Îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară suferea de diabet, astm și probleme cardiace, avea o greutate mare pe care genunchii nu o mai pot susținea, iar disfuncțiile sistemului circulator îi inflamau des picioarele, fapt ce-l obliga să stea mai mult în casă. Cântărețul mai suferea și de ulcer varoicos. În ultima vreme, apropiații au observat cum starea lui se înrăutățea pe zi ce trece. În cele din urmă, bolile l-au ajuns.

Ilie Micolov, părăsit de soție și de fiică: „S-au dezis de mine!”

Soția și fiica lui Ilie Micolov au rămas în Germania, unde acesta a emigrat în 1988 și de unde s-a reîntors în anii ‘90, mutare cu care familia nu a fost de acord.

„De patru luni, nu mai vor să-mi răspundă la telefon, m-au lăsat singur şi fără bani pentru pastile. Fata mea, Elena, are un loc de muncă bun, este translator de spaniolă şi engleză, iar soţia mea lucrează la un azil de bătrâni. S-au dezis de mine. Pe Elena n-am mai văzut-o din 2014. La începutul anului m-a făcut bunic, însă nici pe nepot nu l-am văzut vreodată”, povestea Ilie Micolov în octombrie anul trecut, pentru click.ro.

Ilie Micolov nu avea pensie și era ajutat cu bani de vecini și prieteni

În ultima parte a vieții, Ilie Micolov a suferit enorm. Bărbatul nu avea pensie, era singur și a fost ajutat cu bani de vecini și de prieteni. Din cauza bolilor de care suferea, artistul era nevoit să ia pastile pentru durere, dar tratamentul ajungea undeva la 2.000 de lei pe lună: „Iau cam 10 pastile pe zi. M-a mai ajutat Fuego de curând, cu nişte bani, din tablourile pe care le-a vândut, dar de atunci nu m-a mai căutat. Sunt disperat, nu am cu ce să-mi plătesc tratamentul, iar fără el nu o să mai rezist”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =