Domnul Swedenborg vrea să viseze – musical de succes al Teatrului Național Iași, oferit online

0
83

Luna aceasta, pe 28 aprilie, se împlinesc 7 ani de la premiera unui spectacol care, alături de imensa apreciere de care s-a bucurat la Iași, la Teatru³,  a primit ropote de aplauze pe scenele unor importante festivaluri din țară, cronici excelente și „Premiul pentru cel mai bun spectacol” la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, din 2013.

Spectacolul „Domnul Swedenborg vrea să viseze”, un musical semnat de regizorul Mihai Măniuțiu,  este oferit astăzi de Teatrul Național Iași tuturor iubitorilor de teatru și poate fi accesat timp de o săptămână.

Distribuția: Radu Ghilaș, Cosmin Maxim, Doru Aftanasiu, Tatiana Ionesi, Oana Sandu, Livia Iorga, Diana Roman, Loredana Cosovanu, Daniela Tocari, Cristina Florea, Alina Mîndru

scenariul dramatic şi regia artistică: Mihai Măniuţiu
decor: Adrian Damian
costume: Valentin Codoiu
muzică originală: Şerban Ursachi
coregrafie: Vava Ştefănescu
light design: Lucian Moga
asistent regie: Antonela Cornici

Spectacolul poate fi vizionat online pe canalul de YouTube al  Teatrului Național Iași și pe pagina de Noutăți a site-ului, accesând link-urile:

https://www.youtube.com/watch?v=EFM76uCy9Vo

https://www.teatrulnationaliasi.ro/noutati/Domnul-Swedenborg-vrea-s%C4%83-viseze—VIZIONARE-ONLINE–614.html

Colecția virtuală va fi îmbogățită constant, pe întreaga perioadă a suspendării spectacolelor cu public.

Toate drepturile de difuzare aparțin Teatrului Național Iași. Orice încercare de valorificare a înregistrărilor în scop comercial intră sub incidența legii drepturilor de autor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here