Donatie surpriza! Baza de agrement de la Ciric, a fostei fabrici de ulei Unirea, donata Primariei Iasi

0
85

Municipalitatea ieșeană își va mări patrimoniul cu cinci construcții. Acestea fac obiectul unei donații a SC Unirea SRL și sunt situate în zona bazei de agrement Ciric. Valoarea de inventar a construcțiilor este de 322.649 de lei, iar suprafața construită totală de 426 de metri pătrați.

Decizia vine după o hotărâre în acest sens a Consiliului de Administrație al Koninklijke Bunge B. V., asociatul majoritar al societății ieșene, din 5 august, respectiv a Adunării Generale a Asociaților societății Unirea SRL din 6 august.
Construcțiile constau într-o baracă metalică pentru achiziție sticle, un restaurant – bar, o casă poartă, un grup sanitar suprateran, un beci și amenajarea exterioară aferentă, anii de construcție variind între 1992 și 1998.

Societatea Unirea SRL deține în proprietăți în baza de agrement Ciric, dar clădirile aferente acesteia nu sunt folosite și nu mai sunt utile societății de mai mult de 13 ani. Municipiul Iași ar putea să le găsească acestor clădiri o destinație în folosul comunității locale”, se arată în documentația depusă de reprezentanții SC Unirea SRL.

O decizie finală în acest sens va fi luată în ședința Consiliului Local de vineri, 27 septembrie.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here