Doua locuinte din Iasi au fost jefuite cand proprietarii erau la slujba de Craciun. In loc sa-i prinda pe faptasi, Politia da sfaturi

0
43

Doua familii din Iasi au fost pradate chiar in noaptea de Craciun de o echipa de hoti care a asteptat ca oamenii sa plece la biserica. In numai o ora le-au rascolit casele si au plecat cu bani si bijuteri. Politistii ne recomanda macar sa lasam lumina aprinsa in casa pentru a-i pacali pe pradatorii care pandesc, in aceste zile, orice miscare. Una dintre familiile predate, din Oteleni, judetul Iasi, munceste de cativa ani in Italia. Cei doi soti au venit acasa de sarbatori, iar in noaptea de Craciun au mers la biserica pret de o ora. Destul pentru ca hotii sa-si duca planul la bun sfarsit: au fortat geamul, au patruns inauntru si au rascolit casa pana cand au gasit banii celor doi.

Hotii au fugit apoi prin spatele casei, dar s-au oprit si la vecinul de alaturi. Vazand o casa impunatoare si stiind ca si acest proprietar a lucrat in strainatate, raufacatorii si-au incercat norocul. Si au gasit cateva mii de euro.

Oamenii au depus plangere la politie, iar agentii le-au recomandat sa nu mai pastreze bani multi in casa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

35 − 26 =