După ce se ghidează jucătorii când aleg cazinoul online?

0
88

Alegerea unui cazinou online nu este ceva simplu, având în vedere numărul mare de operatori de nivel internațional care funcționează legal în țara noastră. Criteriile după care se pot departaja platformele sunt diverse, însă jucătorii cu experiență se ghidează în principal după patru aspecte.
Primul criteriu este reprezentat de ofertele promoționale. În principal, acestea sunt de două feluri: pentru clienții noi și pentru clienții existenți. Cele mai populare oferte din prima categorie sunt cele prin care primești o recompensă fără să fii nevoit să faci o primă depunere, precum Admiral bonus fără depunere. De obicei, ele constau în rotiri gratuite, dar sunt cazuri în care sunt acordate și fonduri suplimentare.
În ceea ce privește ofertele pentru clienții deja existenți, jucătorii aleg cazinourile online care au o rubrică „bogată”, cu promoții ocazionale și permanente. Unii operatori au câte o ofertă pentru fiecare zi a săptămânii, plus turnee periodice desfășurate în secțiunea de sloturi sau în cazinoul live. Au o mare bilă albă cazinourile care oferă învârtiri gratuite cash (câștigurile generate intră direct în balanța cash). Pe locul secund din acest punct de vedere sunt operatorii care au condiții mai lejere de rulaj (1x nu se compară cu 25x).
Recenziile oferă detalii despre reputație
Apoi, jucătorii care doresc să își deschidă cont la un cazinou online se ghidează după reputația operatorului, care este ușor de observat. Informațiile primare pot fi găsite chiar pe site-ul de jocuri, în secțiunea „Despre noi”, unde sunt menționate premiile primite și alte distincții relevante.
Următoarea sursă credibilă de informații este reprezentată de recenziile postate pe site-urile care dețin licență ONJN de gradul 2 (sunt acreditate să scrie despre industria jocurilor de noroc), care au obligația de a prezentat obiectiv platformele, cu plusurile și cu minusurile descoperite. Aceste recenzii sunt realizate de jucători cu mare experiență, care sunt la curent cu tot ce există pe piață.
Reputația unui cazinou online se referă, în principal, la două elemente: promptitudinea cu care sunt plătite câștigurile atunci când este înregistrată o cerere de retragere și politica referitoare la limitarea mizei după obținerea unor câștiguri mari. Evident, operatorii serioși nu limitează contul, dacă clientul nu încalcă regulamentul.

Selecția de jocuri face diferența
Un al treilea criteriu foarte important constă în selecția de jocuri. Toți operatorii licențiați au oferte de jocuri cel puțin decente, cu sute (uneori mii) de păcănele, cu jocuri de masă electronice și mese cu crupieri live. Orice cazinou online oferă cadrul ideal pentru relaxare, dar există platforme care conduc în topul preferințelor. Jucătorii care visează să dea lovitura aleg cazinourile cu multe jackpoturi. Nu contează neapărat bugetul avut la dispoziție, pentru că unele jackpoturi sunt declanșate de orice valoare a mizei, chiar și de 0,20 de lei.
Pe de altă parte, cei care joacă doar pentru distracție se orientează spre sloturile cu Payout ridicat și volatilitate scăzută. Așadar, aleg platformele care au multe jocuri de acest tip. Să nu uităm că mulți dintre clienții cazinourilor online provin din rândul clienților cazinourilor terestre, unde jucau ruletă și blackjack. Cel mai probabil, aceștia vor alege site-urile care se remarcă prin secțiunea live.
Funcția de căutare este importantă
Contează foarte mult în interfața cazinoului online. Jucătorii aleg unde să își deschidă cont și în funcție de felul în care arată site, de culorile folosite, de modul în care este structurată platforma, de sugestiile primite, de cât de rapid pot ajunge la jocurile favorite ș.a. Mulți pasionați de jocuri de noroc consideră că este crucial ca site-ul să aibă o funcție de căutare. Să găsești jocul preferat dintr-o ofertă de peste 1.800 este ca și cum ai căuta acul în carul cu fân.
Există cazinouri online care asociază funcția „search” cu filtre de căutare performante, precum: populare, noi, după categorie, după volatilitate, după Payout, după funcțiile speciale. Astfel, pot descoperi noi jocuri preferate căutând după elementele pe care le consideră cele mai importante la un slot.
Fiecare trăiește o emoție a jocului diferită atunci când accesează un cazinou online. Esențial este ca obiectivul principal să fie distracția. Nu pot exista alte certitudini atunci când deschizi un joc de noroc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 13 = 14