Dupa Miron Cozma, un alt psihopat se compara cu Eminescu. Gheorghe Nichita “Poate o sa ajung si eu ca Eminescu”

0
68

Inculpatul Gheorghe Nichita, cercetat pentru că ar fi transformat Poliţia locală din Iaşi în propriul serviciu secret, apare într-o nouă înregistrare audio, în care îsi declamă dragostea în fata amantei sale, Adina Samson. În discuţia ce datează din noiembrie anul trecut, Nichita încerca să-şi salveze relaţia cu iubita, spunându-i că ea ar putea fi muza pe care el nu şi-o poate scoate din minte, conform celor de la libertatea.ro.

În discuţia înregistrată, Gheorghe Nichita îşi începe discursul în urma căruia spera s-o convingă pe Adina Samson să îi rămână alături, spunând despre sine că este un „bărbat învingător, bărbat plin de viaţă, care trăieşte viaţa”.

Nichita, care la acea vreme era încă primarul orașului Iaşi, se lăuda în faţa amantei că e înconjurat doar de oameni de calitate.

Mă ştiu cu actori, mă ştiu cu Daniela Nane, cu toţi actorii. Cu femei frumoase toate”. Nichita plusează şi susţine într-un discurs incoerent că, la un moment dat, chiar a asemuit-o pe Adina cu o altă blondă din anturajul său.

La blonda aceea vedeam chipul tău, şi-s vinovat. Când i-am văzut ochii ăia albaştri superbi, m-am uitat un pic la ea şi dacă nu pleca în seara aceea, vreau să-ţi spun că mă duceam să stau de vorbă cu ea mai mult. Chiar dacă nu era ea Nane, care stătea, râdea şi discutam, şi-mi povestea tot felul de chestiuni. Şi care e femeie frumoasă, femeie OK. Era Cristi, erau toţi de la Bucureşti, toţi, nu glumă. Îmi povesteau de ea şi eu fugeam cu chipul dincolo. Asta a fost, asta îţi spun…”, afirmă fostul edil. În lipsa unui răspuns din partea amantei, Nichita continuă şi se compară chiar şi cu Eminescu!

Poate sunt psihopat, poate că-s nebun, poate că o să înnebunesc. Poate că o să ajung şi eu ca Eminescu, să am obsesii sau o muză, şi aia ai fi tu. Pot să te «lovesc» cu mintea mea ca să nu mai exişti acolo. Dacă o să te scot de acolo din mintea mea, nu ştiu… Dar poate exişti acolo. Am încercat şi încerc să te scot”, încheie Nichita. Un real studiu de caz pentru psihiatri!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here