Dupa o puscarie ortodoxa, ginerele lui Misu Vlasov s-a botezat la penticostali. Ceremonie live si discurs tinut in apa de “fratele Cristi”(VIDEO)

0
98

Dupa ce a fost senator, ministru de Interne si inculpat la DNA, Cristian David a devenit acum si “Fratele Cristi” si s-a botezat la 47 de ani
Imaginile in care fostul ministru de Interne este bagat cu capul in apa, datate 19 aprilie, au fost postate pe Internet chiar de biserica unde a fost botezat, “Biserica Internationala Harul”, aflata in cartierul Militari din Capitala. Biserica este pastorita de Dr. Ioan Ceuta si, potrivit site-ului lacasului de cult, “ii incurajaza pe oameni sa dezvolte o relatie personala cu Dumnezeu.”

cristian david
In predica dinaintea botezului, pastorul comenteaza, printre altele, scorul slab obtinut la alegerile prezidentiale de Corneliu Vadim Tudor si spune ca “Dumnezeu are un plan pentru fratele Cristi.” Acelasi pastor vorbeste, cu lacrimi in ochi, si despre o minune: chiar in dimineata botezului, lui Cristian David “i s-a ridicat interdictia de arest si a zis ca primul lucru pe care il va face va fi sa mearga la biserica”.
Vineri, David a scapat din celula in care a fost inchis in 21 ianuarie, atunci cand judecatorii instantei supreme l-au arestat la cererea procurorilor dna pentru acuzatia de luare de mita. In 2008, pe vremea cand era ministru de Interne si sef al prefectilor, Cristian David ar fi primit o jumatate de milion de euro de la un om de afaceri ca sa il ajute sa primeasca 15 hectare de teren in municipiul Buzau.

david si ingrid
Cristian David a fost ministru de Interne in timpul guvernului condus de Calin Popescu Tariceanu, iar ulterior ministru pentru romanii de pretutindeni. Este casatorit cu Vanda Vlasov, judecator la Curtea de Arbitraj international din Camera de Comert si Industrie a Romaniei, condusa pana anul trecut chiar de socrul sau avocatul Mihail Vlasov. Si acesta din urma a fost arestat preventiv iar acum este judecat pentru acuzatia de trafic de influenta. Fostul ministru, pe care procurorii il acuza ca, in 2008, ar fi primit mita o jumatate de milion de euro ca sa faciliteze retrocedarea unui teren de 15 hectare, tine, la randul sau, un scurt discurs inainte de botez, in compania pastorului Ceuta si a unui pastor din SUA, toti trei stand cu picioarele intr-un bazin cu apa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here