E iubire mare! Chirica isi plimba ursul de la Mediu dupa el, pana si la inaugurarea de crese

0
54

Duminică, 21 iunie, în preziua reînceperii parțiale a activității creșelor din Municipiul Iași, primarul Mihai Chirica a participat la inaugurarea Creșei nr. 10 „Piticii năzdrăvani”, unde au fost încheiate recent lucrările de modernizare. Investiția de la Creșa nr. 10, de circa 1,2 milioane de lei, a fost susținută prin Programul Național de Dezvoltare Locală, prin care sunt finanțate și lucrările de extindere și modernizare aflate în curs la Creșa nr. 1 „Universul copiilor”, cu o valoare de circa 2,15 milioane de lei. În condiții normale, ambele creșe au o capacitate de câte 100 de locuri.

La eveniment a participat și ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, deputatul PNL Costel Alexe, omniprezent in coasta edilului, poate pentru a pastra aparenta de echipa, dar cu siguranta nu pentru Iasi, care a vorbit despre finanțării lucrărilor de construire a cinci creșe noi în Municipiul Iași cu fonduri guvernamentale, prin intermediul Companiei Naționale de Investiții, precum și despre necesitatea realizării unor astfel de investiții în întreaga Zonă Metropolitană Iași.

Aparitiile celor doi, un fel de Vulpita si Viorel de Iasi, aduc un aer nou in peisajul politic. Un aer incarcat de lipsa de credibilitate si fariseism. 

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 1