E usor sa fii filantrop cu banii altora. EON doneaza 1 milion de euro pentru refugiati

0
77

E.ON donează 1 milion de euro pentru ajutor umanitar imediat. Mai multe măsuri de ajutor și coordonare pentru regiunile de frontieră afectate din Europa Centrală și de Est sunt deja în pregătire
În următoarele săptămâni, Națiunile Unite se așteaptă ca aproximativ patru milioane de oameni de la granițele statelor vecine să fugă de războiul din patria lor dacă situația continuă să se agraveze.
Ca prim pas, E.ON donează 1 milion de euro organizațiilor de ajutor care lucrează pentru a ajuta refugiații și cei afectați de război.
În plus, numeroase donații private de la angajații E.ON din toată Europa sunt în prezent primite pe o platformă de donații creată pentru Grup, pe care Grupul E.ON o va dubla din nou. Mulți angajați E.ON doresc, de asemenea, să ofere ajutor privat pentru a sprijini direct oamenii din Ucraina.
Angajații noștri din filialele noastre regionale din Polonia, România, Slovacia, Republica Cehă și Ungaria văd deja în fiecare zi efectele umanitare teribile ale războiului în imediata vecinătate a Ucrainei. Măsuri concrete de ajutorare la fața locului sunt fie deja în desfășurare, fie în faza de planificare – acestea includ construcția de infrastructură energetică pentru cazarea refugiaților la granița dintre România și Ucraina și asigurarea de cazare internă de agrement și recreere pentru refugiații din Republica Cehă. În Polonia, sacii de dormit, bandaje și saltele sunt colectate la sediul E.ON de acolo pentru a fi date Crucii Roșii Poloneze“, sustin cei dela EON. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =