Echipament performant de detectare a drogurilor şi explozibililor, la Aeroportul Iasi

0
58

RA Aeroportul Iasi cauta un furnizor de echipament pentru detectare urme explozibili si narcotice, necesar activitatilor aeroportuare.
Echipamentul trebuie să corespundă unui anumit standard, trebuie să fie capabil sa detecteze și sa indice, prin declanșarea unei alarme, materialele explozive. Echipamentul pentru detectare urme de explozibili si narcotice trebuie să aiba un detector ergonomic cu detecție simultana ioni pozitivi si negativi, sa detina un soft ușor de utilizat de către operator, multilingual, cu detecție automata declanșat la introducerea unei probe, un display integrat (built-in), de înalta rezoluție, color LCD touchscreen, conectivitate ethernet si USB si sa nu contina nici un fel de materiale radioactive”, se arata in caietul de sarcini.
Furnizorul va asigura mentenanţa tehnică a aparatelor în perioada de garanţie şi post garanţie si va asigura pregatirea personalului Serviciului Român de Informaţii şi al personalului anume desemnat din cadrul aeroportului, în privinţa utilizării, verificării, testării şi calibrării echipamentului. Scolarizarea se va face la sediul aeroportului cu ocazia instalării şi punerii în funcţiune a echipamentului, pentru un număr de 30 de operatori pe o perioada de minim 2 zile. Activitatea aeroportului nu se întrerupe pe perioada instalării, montării si punerii în functiune a echipamentului.
Valoarea estimata a acestui echipament de scanare a bagajelor calatiorilor ce tranziteaza aerogara Iasi se ridica la suma de 225.000 lei, fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor este 31 octombrie 2016.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 2 =