Teste de perspicacitate, fotbal, yard sale și ateliere creative, evenimentele caritabile ale saptamanii

0
58

Săptămâna 17 – 23 octombrie 2016, aduce pentru ieșenii de toate vârstele patru evenimente caritabile pline de energie și ingeniozitate: “Zâmbește, descoperă, evadează, dăruiește!” organizat de Salvați Copiii Iași împreună cu Închis Escape Room Iași începând cu 17 octombrie 2016, „Yard Sale tomnatic pentru zâmbet de copil șturlubatic” găzduit de Retro Cafe pe 22 octombrie 2016, “Sărbătoarea Zâmbetelor în familie” organizat la Casa Pogor, pe 22 octombrie 2016 și “Șut, zâmbet, gol!”, campionat de fotbal pentru copii găzduit pe terenul de sport de la Sala Polivalentă tot pe 22 octombrie 2016. Evenimentele sunt organizate în cadrul campaniei “Zâmbet în dar” care marchează 25 de ani de activitate Salvați Copiii Iași.
Lansată în luna septembrie, campania “Zâmbet în Dar” marchează 25 de ani de activitate Salvați Copiii Iași cu rezultate remarcabile în cadrul comunității și peste 100.000 de copii ajutați. Campania include 25 de evenimente inedite care se desfășoară pe durata întregii toamne, aducând în jurul cauzei parteneri de suflet și donatori generoși, dornici să contribuie la efortul de a ajuta copiii aflați în situații dificile din zona de NE a României.
Săptămâna aceasta începe cu un eveniment deosebit dedicat prieteniei, enigmelor și imaginației. În perioada 17 – 23 octombrie 2016 ieșenii sunt invitați să-și testeze inteligența, perspicacitatea și spiritul de echipă, împreună cu prietenii și familia, la Închis Escape Room Iași. Îi așteaptă jocuri, puzzle-uri și provocări care îmbină elemente de logică și creativitate, gândire out of the box, curiozitate și cel mai important, munca în echipă. În cadrul acestui eveniment, Închis Escape Room Iași donează 25% din încasări în beneficiul copiilor sprijiniți prin programele Salvați Copiii Iași.
Sfărșitul de săptămână începe cu un Yard Sale vesel și plin de culoare, organizat la Retro Café sâmbătă, 22 octombrie 2016, între orele 12.00 și 17.00, unde ieșenii vor putea achiziționa la prețuri prietenoase, într-o atmosferă caldă și primitoare, cărți, cochetării, haine feminine și accesorii pentru casă și vor primi cadou semne de carte handmade pregătite de Esjoy. Tot pe 22 octombrie la Casa Pogor, între orele 10.00 – 18.00, se va desfășura “Sărbătoarea Zâmbetelor în familie” un eveniment dedicat întregii familii, cu ateliere  creative, ateliere de pictură,  standuri cu dulciuri  și alte produse alimentare, spectacol de circ și mascote jucăușe.
Aceeași zi de 22 octombrie 2016, orele 10:00-18:00 este dedicată și fotbalului și va aduce împreună pe terenul de sport de la Sala Polivalentă, copiii și juniorii de la Asociația Sportivă Didi Junior, Asociația Club Sportiv Atletic Iași, Asociația Sportivă Pumas Iași, Clubul Sportiv Juniorii Nectar Iași, Clubul Sportiv Nordika Junior Iași care se vor întrece sub privirile fanilor. Donația minimă recomandată pentru acest eveniment este de 10 ron.
Fondurile colectate în cadrul campaniei sunt folosite pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here