Educatie politizata la Iasi! Pliante electorale PNL distribuite de Inspectoratul Școlar Județean Iasi

0
69

Peneliștii ieșeni au distribuit pliante electorale într-o instituție publică dedicată exclusiv Educației. Zeci de materiale de propagandă PNL au fost plasate, zilele trecute, la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași. În respectivele flyere pe care și-au pus sigla partidului, liberalii ieșeni vorbeau despre implicarea lor în adoptarea și promovarea noii Legi a pensiilor. Pe care, de fapt, inițial nici măcar nu au susținut-o. Mincinoși, ipocriți și într-o campanie ilegală în interiorul ISJ Iași, sustine conducerea PSD Iasi.

Am rămas siderat în momentul în care am văzut ceea ce se întâmplă chiar în sediul Inspectoratului Școlar Județean Iași. Această instituție trebuie să rămână una de promovare și cultivare a actului educațional pentru învățământul preuniversitar și nu de diseminare a activităților de partid, chiar dacă doamna Luciana Antoci este un soldat ascultător al inculpatului Costel Alexe.

Sunt încă multe probleme de rezolvat în județul Iași în domeniul educației și ele nu vizează distribuirea de materiale de propagandă politică. Să nu uităm că una dintre unitățile de învățământ emblematice din Iași și chiar din țară, Colegiul Pedagogic, este închisă și 800 de elevi au de suferit, iar în mediul rural există încă multe situații care necesită atenția Inspectoratului. Acestea sunt priorități ale educației ieșene, nu propaganda politică.

Solicit public explicații din partea doamnei Luciana Antoci, în calitatea ei de Inspector Școlar General, cu privire la aceste materiale politice care se găseau și erau distribuite în sediul ISJ Iași.

Dacă e atât de implicată politic, poate că doamna Antoci ar trebui să renunțe la calitatea de șefă ISJ pentru a se dedica 100% campaniei electorale a PNL” a declarat Bogdan Cojocaru, președintele PSD Iași.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 3