Elevă care ar fi lipsit de la Olimpiada de Limba spaniolă în București, printre calificații la etapa națională de la Iași

0
69

O elevă de la Colegiul Național „Grigore Moisil” din Sectorul 6 al Bucureștiului, care a fost înscrisă la etapa pe sectoare a Olimpiadei Naționale de Limbi romanice (ONLR) – limba spaniolă și ar fi fost absentă de la această fază, ar fi trecut mai departe la etapa națională, după cum susțin mai mulți elevi într-o sesizare adresata portalului edupedu.ro.
Mai exact, la proba scrisă a etapei pe sectoare pentru Limba spaniolă, desfășurată pe 23 martie la Liceul Teoretic Bilingv „Miguel de Cervantes”, au participat 8 elevi de clasa a X-a – regim de studiu al limbii Normal, conform listei cu distribuirea pe săli a participanților, rezultatelor inițiale și rezultatelor finale obținute de Edupedu.ro. Din cei 8 participanți, doar 7 au punctaje în tabelele cu rezultate inițiale și cu rezultate de după contestații, publicate de liceul organizator al etapei pe sectoare. Unul dintre elevi este trecut absent și ar fi eleva de la Colegiul Moisil, potrivit comparațiilor făcute de elevii care au contactat redacția Edupedu.ro.
Site-ul pentru Olimpiada de franceză este găzduit pe domeniul liceului organizator – Colegiul Național „Emil Racoviță” din Iași, la fel ca site-ul pentru secțiunea de limbi romanice a olimpiadei. Pe ambele se găsesc la acest moment listele cu elevii participanți și ar urma să fie actualizate în curând cu informații despre programul evenimentului.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here