Elevii Liceului de Informatica din Iasi, recrutati de Universitatea din Oxford

0
56

Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” va găzdui marți, 17 aprilie,“Oxford Day”.În cadrul evenimentului se vor desfășura două seminarii susținute de dna Alice Parrott – reprezentantul Universității Oxford-Marea Britanie, în vederea informării și consilierii elevilor care doresc să-și continue studiile la Universitatea din Oxford.
Această oportunitate academică este oferită anual în lunile aprilie și mai țărilor europene în cadrul programului “European Tour”. În acest an, pe lângă țări ca Germania, Italia și Bulgaria, România va beneficia și ea de prezența formatorului britanic.
Liceul Teoretic de Informatică îi invită la eveniment, la ora 12.00, pe liceenii ieșeni (din clasele a XI-a) care sunt interesați să aplice pentru continuarea studiilor la Universitatea Oxford.
Activitățile, care se adresează atât elevilor, cât și profesorilor, vor clarifica diverse aspecte legate de procedurile de aplicare ale viitorilor studenți, precum redactarea scrisorii de intenție/a formularului de aplicație și formatul scrisorilor de recomandare pe care profesorii le vor întocmi pentru elevii care doresc să studieze la prestigioasa Universitate Oxford.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =