Elita Europei in afectiuni dermatologice, reunita la Iasi in cadrul Primăverii Dermatologice Ieşene

0
59

Asociația Dermatologilor din Moldova anunta deschiderea celei de-a VII-a ediții a Primăverii Dermatologice Ieșene.

Manifestarea este organizată de către Asociaţia Dermatologilor din Moldova, sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi.

Ediţia din acest an îi are ca preşedinţi de onoare pe prof.univ.dr. Lăcrămioara Ionela Şerban (decanul Facultăţii de Medicină a Universităţii „Gr. T. Popa”), profesor emerit Andrew Nicolaides (Imperial College, Londra), supranumit „părintele bolii venoase cronice”, pentru că a fost primul care a definit această afecțiune, prof. univ. dr. Torello Lotti (Universitatea „Guglielmo Marconi”,  Roma),  prof.  univ. dr. Aristides Tzatzakis (Universitatea din Creta), prof. univ. Adrian Streinu Cercel (managerul Institutului „Matei Balş”) şi prof. univ. dr. Niazi Kuszrow (Universitatea Emory, Atlanta, SUA), ultimii doi regăsindu-se în aceeaşi ipostază şi la multe dintre ediţiile trecute.

Pe agenda manifestării se vor afla multe teme de actualitate din sfera patologiei dermatologice de graniță, acestea fiind susținute de către 18 lectori de lectori de elită din Marea Britanie, Italia, Franța, Grecia, Austria și SUA și peste 60 de specialiști din România.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 9