Escalada si consultatii medicale gratuite oferite de Organizatia Salvati Copiii si campania “Zâmbet în dar”

0
61

În săptămâna 24 – 30 octombrie 2016, ieșenii sunt invitați la generozitate cu sănătate, voie bună și activități sportive, prin patru evenimente caritabile deosebite, organizate în cadrul campaniei “Zâmbet în Dar”: „Zâmbet generos” desfășurat în perioada 26-28 octombrie 2016 cu sprijinul Cabinetului Stomatologic Denta Max, „Sărbătoarea zâmbetelor între prieteni” care va avea lor pe 27 octombrie 2016 la Crama Gramma, „Zâmbet la înălțime” găzduit de Asociația Zero Gravity Sala de Escaladă pe 29 octombrie 2016 si “Zâmbet cu sănătate”, care se va desfășura în Atrium Palas Mall în data de 30 octombrie 2016. Lansată în luna septembrie, campania “Zâmbet în Dar” marchează 25 de ani de activitate Salvați Copiii Iași cu rezultate remarcabile în cadrul comunității și peste 100.000 de copii ajutați. Campania include 25 de evenimente inedite care se desfășoară pe durata întregii toamne, aducând în jurul cauzei parteneri de suflet și donatori generoși, dornici să contribuie la efortul de a ajuta copiii aflați în situații dificile din zona de NE a României.Această săptămână este dedicată sănătății, bunei dispoziții și activităților sportive.
Generozitatea începe de miercuri cu Cabinetul Stomatologic Denta Max care în perioada 26 – 28 octombrie 2016 oferă clienților o reducere de 30% la orice tip de manoperă (cu excepția celor protetice și chirurgicale) și care va dona toate încasările realizate în această perioadă în beneficiul copiilor susținuți prin programele Salvați Copiii Iași.
Ziua de joi, 27 octombrie 2016 își propune să adune într-o atmosferă de bun gust și generozitate, prieteni și susținători ai campaniei “Zâmbet în dar” și ai organizației Salvați Copiii, în cadrul primitor al Cramei Gramma.
Pe 29 octombrie 2016, campania “Zâmbet în dar” invită ieșenii la o activitate sportivă la înălțime, cu voie bună și energie, la Sala de Escaladă a Asociației Zero Gravity. Timp de 4 ore, pasionații de sport și fapte bune sunt invitați să-și testeze agilitatea, forța și echilibrul în cadrul unui eveniment caritabil deosebit.
Săptămâna se încheie cu un eveniment dedicat inimii și sănătății, organizat la inițiativa Societății Studenților Mediciniști Iași. “Zâmbet cu sănătate” se va desfășura duminică, 30 octombrie 2016, între orele 10.00 – 20.00 în Atrium Palas Mall, unde ieșenii își pot verifica gratuit tensiunea și glicemia, iar doritorii vor putea contribui la campania “Zâmbet în dar” prin donații în urnele Salvați Copiii prezente la eveniment.
Fondurile colectate în cadrul campaniei vor fi folosite pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here