Eșecul Justiției la Iași! Criminala muncitorilor Citadin își va petrece sărbătorile acasă, după numai un an de arest

0
154

Femeia care vara trecuta a gonit nebuneste pe strazile din Iasi si a produs accidentul in care au murit 4 angajati de la Citadin va fi eliberata din Penitenciarul Bacau. Magistrații Curții ieșene de Apel au decis înlocuirea arestului preventiv în care se afla aceasta cu arestul la domiciliu.
Până pe 9 ianuarie, Adina Ghervase nu va avea dreptul să-și părăsească domiciliul din comuna Păltinoasa, județul Suceava, fără încuviințarea organului judiciar. Ea va trebui să se prezinte însă în fața instanței de judecată oricând va fi chemată și i s-a interzis să comunice în orice fel cu martorii din dosar.
Adina Ghervase s-a aflat până acum în arest preventiv timp de un an și cinci luni. Ea a fost trimisă în judecată în noiembrie anul trecut pentru omor calificat și tentativă la omor calificat, riscând pedeapsa cu închisoarea pe un termen de până la 25 de ani.
Soferita era bauta in momentul in care a produs tragedia si într-o curbă, a pierdut controlul volanului si a intrat într-un gard pe care l-a distrus, iar impactul puternic a aruncat-o într-un grup de muncitori. In total 7 persoane au fost secerate de masina femeii, 4 si-au pierdut viata iar 3 s-au ales cu rani grave. Dupa accident femeia s-a dus linistita la terasa unui mall.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here