La Targu Frumos, primarul a autorizat “investitiile de iarna” – tonete cu petarde si alte materiale explozive interzise prin lege

0
125

Primaria Targu Frumos a autorizat functionarea mai multor afaceri de sezon in zona pietei agroalimentare din oras. Printre agentii economici autorizati de primarul Ionel Vatamanu se regasesc si cateva tonete prin intermediul carora se comercializaza petarde si alte materiale explozive interzise de lege, spre disperarea localnicilor care au inceput sa se indoiasca de capacitatile neuronale ale edilului si echipei acestuia.
‘Doamne, au ajuns investițiile străine! Nu am crezut vreodată, că am să ajung, să mulțumesc domnilor consilieri de la PSD și stimabilului nostru primar, pentru atragerea investițiilor străine în oraș la sfârșit de an. Am trăit-o și pe asta! Totuși am o întrebare, dacă nu vă este cu supărare: când ați votat pentru eliberarea autorizației, nu v-ați gândit că poate ați adus în oraș fabrica de mutilat copii? Nu mai vorbim de ocuparea unor locuri de parcare. De fapt Tg.Frumos stă bine la acest capitol, chiar excelează în zona pieței”, sustin locuitorii orasului Targu Frumos.

Marius GAVRILESCU 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 48 = 53