Etapa propunerilor în cadrul Campaniei „Oamenii Timpului” s-a finalizat

0
62

Asociatia Revistei Timpul anuntă finalul perioadei în care se puteau face propuneri în cadrul Campaniei „Oamenii Timpului”. În perioada 1 august – 1 octombrie pe platforma www.oameniitimpului.ro au fost trimise un total de aproape 800 de propuneri.
„După conferințele de presă desfășurate în toate cele 6 reședințe de județ ale Regiunii de Nord-Est, precum și în orașele Chișinău și Cernăuți, comunitățile locale s-au mobilizat și s-au implicat în această Competiție a Excelenței, propunând un total de aproape 800 de personalități de excepție. Este, și aceasta, o dovadă a faptului că proiectul pe care l-am propus, acela de identificare, recunoaștere și promovare a celor a căror existență axiologică e raportată la timpul nostru, reprezintă o foarte bună ocazie pentru constituirea unei comunități de prestigiu, aceea a Oamenilor Timpului. Prin urmare, mergem mai departe, către etapa în care vom trimite membrilor Juriului Național dosarele de candidatură ale personalităților și instituțiilor propuse spre a fi nominalizate”, a declarat prof. univ. dr. Daniel Sandru, Directorul Revistei Timpul.
Până pe 15 octombrie, reprezentanții Asociației Revistei TIMPUL, alături de mass-media din fiecare zonă inclusă în Campanie, vor întocmi dosarele de candidatură. La final, membrii Juriului Național vor alege nominalizații pentru fiecare zonă. În perioada 15 octombrie – 1 decembrie va avea loc votarea celor nominalizați, proces care se va realiza pe siteul www.oameniitimpului.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here