Peste 150 de jandarmi asigura masurile de ordine la meciurile pe care echipele de rugby si fotbal al Clubului Steaua Bucuresti le disputa la Iasi

0
60

Sâmbătă, 03 octombrie 2015, începând cu ora 21.00, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, se va disputa meciul de fotbal între echipele C.S.M.S. Iaşi şi Steaua Bucureşti.
La această manifestare sportivă măsurile de ordine vor fi asigurate de 100 de jandarmi, împreună cu efective din cadrul celorlalte instituţii cu atribuţii pe linie de ordine publică.
Accesul în stadion se va face începând cu ora 19.00, pe bază de bilete şi abonamente.
Pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfăşurării acestei competiţii sportive, forţele de ordine vor acţiona atât în arena sportivă, cât şi în imediata apropiere a stadionului.
În vederea prevenirii incidentelor, suporterii echipei Steaua Bucureşti vor ocupa locurile de la Peluza B din stadion, iar străzile din jurul arenei sportive (str. George Coşbuc, str. Dumbrava Roşie, str. Gen. Toma Dimitrescu) vor fi închise circulaţiei, în funcţie de necesităţi, între orele 19.00 – 23.00.
În cazul tulburării ordinii şi producerii unor acte de violenţă ce pun în pericol viaţa sau integritatea corporală a celor prezenţi în arena sportiva, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice.
O alta misiune a jandarmilor ieseni va avea loc duminica, 04 octombrie 2015, cand, începând cu ora 18.30, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, se va disputa finala Cupei României la rugby între echipele CSA Steaua Bucureşti – Timişoara Saracens RCM UVT. La această manifestare sportivă măsurile de ordine vor fi asigurate de 50 de jandarmi, împreună cu efective din cadrul celorlalte instituţii cu atribuţii pe linie de ordine publică. Accesul spectatorilor în tribunele stadionului se va face începând cu ora 17.00, intrarea fiind gratuită.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here