Evadarea deţinuţilor de la Iaşi face înconjurul lumii. Ziua Portilor Deschise la Curtea de Apel din Iasi (VIDEO)

0
35

Clipul cu cei doi basarabeni care au evadat de la Curtea de Apel Iaşi a fost prezentat la numeroase posturi de ştiri din întreaga lume, scrie Ziarul de Iaşi.

În general, ştirea a fost relatată pe un ton umoristic, dublat de uimirea prezentatorilor TV în ceea ce priveşte “profesionalismul” poliţiştilor vasluieni de sub nasul cărora au fugit cei doi moldoveni.

“Pentru un deţinut norocos, evadarea a fost la fel de uşoară ca mersul pe jos”, scrie pe torontosun.com. În text este arătată succesiunea de paşi care a făcut posibilă evadarea: un deţinut sare gardul, poliţistul deschide poarta şi fuge după el, al doilea deţinut este lăsat nesupravegheat în faţa porţii deschise şi fuge şi el.

Evadaţii au “trecut” şi pe la Fox News, unde s-a vorbit de panica poliţistului care a văzut cum evadează primul deţinut şi a uitat complet de al doilea, căruia nu i-a rămas decât să profite de şansa la libertate.

Ironici au fost şi cei de la surenews.com: “Priviţi cea mai umoristică evadare pentru totdeauna şi cât de proşti pot fi gardienii”.

Înregistrarea de la Iaşi a mai fost prezentată pe numeroase site-uri la categoria “UMOR”.

https://youtu.be/L1frue_rnNo

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 1