Evazionistul de la „Castel”-ului fara grup sanitar, amendat pentru constructii neautorizate

0
59

În urma controlului efectuat de politistii locali din cadrul Serviciului Disciplina in Constructii s-a stabilit faptul ca la barul de pe strada Milcov au fost executate lucrari neautorizate.

S-au facut lucrari de reamenajare a veceului existent si pavarea caii de acces, fara autorizatie de construire. Administratorul a fost sanctionat contraventional cu o amenda in valoare de 1000 de lei, si somat sa intre in legalitate prin obtinerea autorizatiei de construire, daca conditiile urbanistice permit acest lucru. In caz contrar, se va trece la dezafectarea constructiei in cauza”, a precizat Daniel Ungureanu, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Iasi.

Bomba fara toaleta de langa calea ferata, in care clientii erau trimisi sa-si faca nevoile fiziologice direct pe gardul carciumii, a fost inchiriata conform contractului nr. 91, in data de 24 noiembrie 2016, de catre o societate cu sediul social in Bosia, dar lucrarile au fost demarate de abia la sfarsitul lunii februarie. Pe toata perioada lucrarilor, carciuma a functionat fara niciun aviz din partea DSP, fara grup sanitar si casa de marcat. De abia in ultima saptamana a lunii trecute, angajatii acestei spelunci administrate de SC Time Out SRL au emis un prim bon fiscal.

Inspectorii ANAF si DSP inca nu au iesit din birouri pentru a constata neregulile existente in aceasta carciuma.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

73 − 69 =