Eveniment socant în Bucuresti! Un bărbat si-a dat foc si a intrat cu masina in ambasada Rusiei

0
63

O mașină a intrat miercuri dimineață într-un zid care împrejmuiește Ambasada Rusiei din București. Autoturismul a luat foc în urma impactului, șoferul a murit.
Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi-a dat foc, miercuri dimineață, este un personaj cunoscut pentru ieşirile lui publice încă din anii 90.
În ultima sa postare pe Facebook, Drăghici condamnă agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, iar ieri a fost condamnat la 15 ani de închisoare, pentru că şi-a abuzat și batjocorit copila.
În vârstă de 47 de ani, Bogdan Drăghici, fostul preşedinte al Asociaţiei TATA, a fost implicat în mai multe scandaluri şi a fost, printre altele, sub-secretar de stat în Ministerul de Interne şi chiar și șef de cabinet al primarului Traian Băsescu.
În calitate de președinte al Asociației TATA, el era un fel de consultat pentru tați care erau în proces de divorț.
Analistul militar Radu Tudor spune că gestul lui Bogdan Drăghici, de miercuri dimineață, de a intra cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi a-și da foc, nu are nicio legătură cu războiul din Ucraina, așa cum acesta pretinde.
Problema bărbatului este aceea că el trebuia să meargă la închisoare, după ce își batjocorise fiica, mai spune jurnalistul Antena 3.
Bogdan Drăghici, bărbatul care a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi-a dat foc, miercuri dimineață, condamnă agresiunea Rusiei asupra Ucrainei, în ultima sa postare de Facebook.
Și eu sunt ucrainean! Ar fi minunat să ne considerăm toți ucraineni, până când se va sfârși definitiv războiul oribil, care pune în pericol de moarte întreaga omenire! Pare atât de departe primăvara lui 2019, când mi-am serbat ziua de naștere la Kiev, într-o metropola strălucitoare, populată de oameni fericiți să savureze o primăvară superbă”, este ultima postare a lui Bogdan Drăghici, făcută luni, pe contul său de Facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 22 = 26