VIDEO/FOTO! Descoperire socanta la Miroslava! Primaria a sapat gropi pe dealurile din jur pentru a ingropa tone de deseuri carbonizate

0
62

Tone de deseuri rezultate in urma incendiilor care au mistuit o hala a firmei Conex si acoperisul unui bloc din comuna Miroslava, au fost descoperite de localnici pe dealurile din jurul celei mai bogate comune a Iasului. Cateva tone de deseuri fusesera deja ingropate, in timp ce alte tone de deseuri erau aruncate pe camp. Localnicii sustin ca infestarea terenurilor cu aceste deseuri este opera Primariei Miroslava si intentioneaza sa le dea trezirea adormitilor comisari de la Garda de Mediu
Un localnic din Miroslava, care a dorit sa planteze un copac pe dealurile comunei, a făcut ieri dimineață o descoperire șocantă. Tone de deseuri carbonizate erau pregatite a fi ingropate in gropi sapate cu escavatorul la cateva sute de metri de vilele riveranilor.

Oamenii din zona spun ca deseurile provin din ce a ars la blocuri si a strans primaria in ultimele doua zile, si urmeaza a fi ingropate pe camp. In aceasta dimineata (n.r.ieri) au fost ingropate deja doua remorci, cu tot ce au strans de la incendiu. Cam asa procedeaza Primaria Miroslava cu gunoiul pe care il ingroapa pe dealuri”, sustine Stefan Caisin, localnicul care a descoperit aceste deseuri.
Oamenii se intreaba retoric de ce s-a ajuns in situatia ca autoritatea locala sa recurga la acest atentat asupra mediului, cand exista in derulare un contract cu o firma de salubrizare.
Toate deseurile provenite de la constructiile din Miroslava se afla ingropate sub dealurile din jur, de catre domnul primar Nita cu cei de la Servicii Publice”, a mai mentionat Stefan Caisin.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 6 = 4