Evenimente culturale la Ateneu. Spectacole pentru copii in Sala Mare si portii de ras pe acoperis

0
61

Sfârșitul acestei săptămâni aduce veselie și aventuri petru copii la Ateneu:

Sâmbătă, 12 august, ora 11.00 copiii sunt invitați la spectacolul „Comoara piraților” în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”. Împreună cu trupa Marionnette Show vor căuta o comoară fermecată: neînfricatul căpitan Ronson și ajutorul lui de nădejde, piratul Fricușteț  sunt doi aventurieri puși pe fapte mari ce se aventurează într-o nouă expediție pe mare pentru a căuta o comoară! Surprizele însă nu îi ocolesc, și astfel cei doi se vor confrunta cu anumite situații neprevăzute.

Printre zâmbete și hohote de râs, personajele vor învăța să nu renunțe niciodată la visele lor, oricât de multe obstacole ar întâmpina, să împartă și să fie darnici cu prietenii lor, să fie recunoscători celor ce îi ajută și care le sunt alături și mai ales să își amintească mereu de cuvintele magice „Mulțumesc”, „Te rog”, „Îmi pare rău”, „Iartă-mă”!

Trupa Marionnette Show vă invită să luați parte la aventura prin care vor trece haioasele personaje din „Comoara piraților” sâmbătă, 12 august, la ora 11.00 în Sala Mare de spectacole a Ateneului din Iași.

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Pentru săptămâna ce urmează, Ateneul propune iubitorilor de spectacole două evenimente:

Spectacolul de teatru „Zaruri și cărți” în regia lui Ovidiu Ivan, vineri, 18 august, ora 19.00 în Sala Mică de spectacole. Preț bilet 15 lei

Cum ar fi ca viața ta să depindă de o pereche de zaruri, deși datoria ta nu e un purcoi de bani?

Cum ar fi să fii prost, nu pentru că nu ai citit cărți, ci pentru că nu le-ai aruncat?

Cum ai reacționa dacă ai fi simultan ținta celui mai acid sarcasm din viața ta, dar și a unui pistol încărcat, cu piedica foarte largă?

Linișteste-te, nu ești tu! E Ritchie, un tip carismatic… așa, ca tine. Iar viața lui atârnă de toanele unui șef înarmat și teribil de imprevizibil.

Vino să râzi de el… daca îți poți înghiți nodul din gât.

„Zaruri și cărți” pe scena Ateneului ieșean. Vineri, 18 august 2017, ora 19.00. Recomandat persoanelor peste 16 ani.

Distribuție: Ovidiu Ivan și George Enescu. Regia: Ovidiu Ivan

Durata spectacolului – 60 min.

Biletele au fost puse în vânzare la pretul unic de 15 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Sâmbătă seara de la ora 19.00 sunteți invitații actorului Andrei Ciobanu la o porție de râs la înălțime. La propriu – pe Terasa Acoperiș a Ateneului.

Sit Down Comedy cu Andrey Ciobanu este un comic one man show, fără limbaj licenţios, fără politicieni, fără gesturi obscene, dar cu mult bun gust!

Andrei Ciobanu este un tânăr actor, născut la Iaşi în 1983. A absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi la secţia actorie. Are un masterat în arta spectacolului, iar în prezent este doctorand în anul al doilea la aceeaşi universitate. A fost actor trei ani la Teatrul din Bârlad, din anul 2016 este actor al Ateneului ieșean și colaborează de mulți ani cu Teatrul Luceafarul.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 15 lei/ 10 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.30 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here