EXCLUSIV! Sclavele sexuale din haremul lui Nichita. Angajate luate cu japca de satrapul din Palatul Roznovanu

2
90

Cabinetul primarului suspendat, Gheorghe Nichita, a fost transformat in cei 12 ani de domnie peste Iasi intr-un adevarat bordel. Blonde, brunete, casatorite sau codane, planturoase sau minione, bronzate sau cu pielea ca de lapte, angajate sau detasate, pentru Gheorghe Nichita nu a contat nici un criteriu atunci cand a fost vorba sa-si satisfaca poftele sexuale. In cele trei mandate ale sale, in cabinetul sau s-au consumat zeci de partide de sex cu femei de moravuri usoare sau persoane publice respectabile, acele femei fara pata despre a caror moralitate nu se indoia nimeni. Apropiatii lui Nichita au fost ani de zile martori tacuti la escapadele sale amoroase sau la povestirile porno ce le-au avut ca protagoniste pe multe dintre activistele de partid sau angajatele din Primarie.

Dintr-un considerent ce tine de apararea imaginii publice a acestor femei ce au avut relatii sexuale, cu sau fara voia lor,  cu Gheorghe Nichita, ne vom rezuma a le mentiona pe o parte dintre ele doar cu initiale.

Relatiile sexuale pe care Nichita le-a avut cu angajatele din subordine dateaza cu mult inainte ca Adina Samson sa-i fure mintile (foto Adina Samson cu masina de serviciu comandata special de King Nichita Gheorghe – IS 99 KNG). adina samson kng

Cele mai ravnite femei, aduse in sau sub biroul oval din cabinetul din Palatul Roznovanu au fost tinerele angajate de la centrele de cartier, o adevarata pepiniera de unde Nichita isi alegea urmatoarele victime. Prima dintre tinerele recrutate de la ghiseele unuia dintre aceste centre de cartier a fost A.S.. Fosta invatatoare, satula de naveta zilnica in comuna unde fusese repartizata, A.S. a participat in urma cu 6 ani la un concurs al primariei pentru un post de consilier la Centrul de Informatii pentru Cetateni. Planturoasa tanara a fost remarcata rapid de satrapul din Palatul Roznovanu, care a dat indicatii sa fie adusa cat mai aproape de el. Asa se face ca, pe rand, domnisoara A.S. a fost numita in Consiliul de Administratie de la Termoservice, acolo de unde mai ciugulesc niste bani, alte doua puicute ale lui Nichita, Luminita Munteanu si Monica Vasilache, apoi facuta sefa de cabinet si, ulterior, dupa folosinta, aruncata inapoi la centrele de cartier.

“A.S. nu avut inspiratia necesara la un moment dat si a fost zburata ca o vrabie din Primarie. Consultata fiind de Nichita cu privire la evenimentul din Parcul Expozitiei, referitor la aniversarea a 50 de ani de casatorie a unor cupluri, A.S. i-a spus lui Nichita ca mai indicat ar fi ca acest eveniment sa fie deschis de Marius Bodoga (n.r. seful Starii Civile pe atunci), deoarece acesta era proaspat casatorit, avea si un copil, pe cand Nichita era un proaspat holtei, tocmai divortat, si nu dadea bine in fata acestor batrani care sarbatoreau jumatate de secol de relatie. Acest lucru l-a infuriat la culme pe Nichita, care a dat dispozitie ca A.S sa fie retrogradata inapoi la centrele de cartier. O saptamana a stat A.S. pe la usa lui Nichita, in fata unui birou gol de pe care ii luase si calculatorul, dar nu a fost chip sa schimbe hotararea luata de Nichita, care déjà o inlocuise cu L.B., amica amantei Adina Samson, cu care…”, ne-a spus un apropiat al lui Nichita.

Angajate luate cu japca sau tinute ca sclave sexuale sub birou

O alta femeie care s-a culcat cu Nichita este S.V., o cunoscuta persoana care activeaza in educatie. Aceasta a recunoscut public chiar, in urma cu un an, ca a avut o relatie cu Nichita, dar a fost “o experienta neplacuta pe care nu ar mai vrea sa o repete”.

De notorietate este relatia in forta, la momente de cumpana si maxima frustrare sexuala, cu L.M, o femeie pusa sa acopere segmental social din institutie.

Cu asta nu am avut nici un moment de tandrete. O f..e I. si eu sa o mangai!? O tineam si cate o jumate de ora sub birou, de ma dureau genunchii”, se lauda Nichita in fata “locotenentilor” sai, la cate o iesire “cu baietii”.

Despre aceasta femeie “care s-a catarat cu p…a pe functii” exista relatari picante, cunoscute de jumatate din Iasi, privind plasarea ei la la diversi sefi de case de cultura, politicieni sau artisti.

O alta femeie cu notorietate era chemata din cand in cand la birou si pusa sa stinga lumina inainte de sex. “Decat sa-mi fac o laba, mai bine o chem pe asta. Erau si momente de astea, dar de regula, stateau la coada sa mi-o roada. Am avut cam 60 de femei in Primarie”, se lauda Nichita.

Printre acestea s-a aflat si M.V., o angajata din Primarie, activista de partid cu state vechi, despre care se spune ca ar fi, printre altele,  protagonista filmuletului oferit lui Basescu in campania electorala, in care o femeie, alta decat “Mihaela, dragostea mea”, ii face sex oral lui Mircea Geoana.

Din relatiile sale sexuale pe care le stim, cea mai urata a fost cu o blonda de la Proiecte Europene pe care Nichita a fortat-o sa intretina relatii sexuale. Imediat dupa asta, femeia si-a dat demisia. Asa, a mai fost o secretara a unui fost viceprimar, despre care Nichita se lauda ca o tine cate doua ore sub birou, ca sa ii faca falci de nemtoaica, C.A., o sefa de serviciu de la DAPPP, o tipa miniona si focoasa de la Proiecte Europene sau Raluca de la DAC. De asemenea, divortul recent al D.I. de sot, are o stransa legatura cu Nichita, deoarece fosta jurista si-a petrecut multe ore in vila lui Nichita, dupa ce acesta a fost plasat in arest la domiciliu, cica pentru consultanta”, a mai spus apropiatul lui Nichita.

Pastrarea unor functii efemere, curiozitatea, hartuirea, slabiciunea de a nu-i spune “nu” lui Nichita, dorinta de urcare in functii contra favoruri sexuale sau pur si simplu faptul ca au prostitutia in gene, oare care din aceste motive au adus atatea femei in situatia de a se tavali cu acest satrap, de a se pune la dispozitia acestuia pentru satisfacerea oricarei perversiuni sexuale, de a se umili si a se degrada?

 

2 COMMENTS

  1. Salut. Am intrat pe pagina ta si am vazut ca este foarte bine pusa la punct si are
    informatii interesante. Da-mi voie sa propun si eu despre un magazin online cu produse foarte ieftine: Aliexpress
    Romania. Cred ca aiaflat deja de el. Spor in continuare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here