EXCLUSIV! Traseul telescaunului de la Ciric va fi prelungit pana la capela Cimitirului Petru si Pavel

0
62

Ultimul drum al raposatilor care isi vor odihni somnul de veci in Cimitirul Petru si Pavel va putea fi parcurs cu …telescaunul. Aceasta idee a fost avansata recent de catre Primarie, atat de dragul diversitatii cat si dintr-o necesitate stringenta, in conditiile in care infrastructura cimitirului iesean nu mai poate sustine un traseu complet capela – loc de veci, cu tot cu cele 12 poduri.
Recunosc ca am achesat la aceasta idee, originala de altfel, sub afluxul reclamatiilor venite din partea rubedeniilor celor care sunt ingropati in cimitirul Petru si Pavel. Din cauza aleilor distruse in care vaduvele ba si-au rupt pantofii cui, ba si-au agatat minijupele, iar masinile mortuare s-au impotmolit la primul pod, am fost nevoiti sa gasim o solutie. Cum proiectul nostru de modernizare a aleilor din acest cimtir mai intarzie din cauze ce tin de proiectare si identificarea unei surse de finantare, ne-am orientat spre telescaunul de la Ciric, care tot zace de pomana. Pe fodul acestei situatii ne-am gandit ca ce nu-i face bine ieseanului care cauta agrement la Ciric, nu are cum sa-i faca rau ieseanului care cauta loc cu verdeata la Petru si Pavel, si sa extindem treaseului telscaunului pana la capela”, a declarat, in exlusivitate pentru AgoraPress, primarul interimar, Mihai Chirica.
Cum nu se stie daca in campania electorala de peste trei luni nu va avea si el nevoie, precum a avut seful sau direct, Liviu Dragnea, de o mana de ajutor din partea celor decedati, Mihai Chirica a propus ca inainte de de inhumare, spiritul fiecarui decedat sa se delecteze cu cate un Ciric Break, cu fum de mititei si manele.
Cum cadrul este prielnic pentru asa ceva, in cazul celor care prefera sa fie incinerati, familia nu va mai trebuie sa se deplaseze pana la raiul Cacaina sau la Cascada Duruitoarea, putand sa imprastie continutul urnelor pe lacul de agrement Ciric”, a mai precizat Mihai Chirica.
Startul la inmormantarile de agrement va fi dat de 1 Mai, intr-un cadru festiv.
Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca si cum ar fi adevarat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here