Tatăl Andreei Marin a murit în urmă cu putin timp! “Sufletul şi sprijinul meu de o viaţă s-a ridicat la cer”

0
67

Andreea Marin trece prin momente cumplite. Tatăl ei s-a stins din viață în această dimineața. Anunțul a fost făcut pe contul de socializare.
„Acum cateva ore, sufletul si sprijinul meu de o viata, Tata, s-a ridicat la cer, acolo unde sunt ingeri si mama, si bunicii mei si atatia oameni dragi ce s-au stins mult prea devreme… Tata a fost stalpul meu de sprijin de la primul meu pas in viata, in momentele grele si bune, neconditionat, pana in ultima clipa. Nu as fi asternut aceste randuri aici, dar nu stiu cum altfel sa imi cer iertare fata de multi oamenii buni, de aici si de la Dublin ce ma asteptau si se bazau pe mine in aceste zile, iar eu nu voi mai putea sa le fiu alaturi… Imi pare rau si voi face tot ce pot sa repar in viitor ceea ce trebuie sa anulez astazi. Duminica ar fi fost ziua de nastere a tatei, Dumnezeu sa-l odihneasca… Va multumesc tare mult pentru intelegere si pentru linistea de care avem nevoie acum...”, a scris Andreea Marin pe contul de Facebook.
Dan Marin s-a recăsătorit, în 2006, cu Renata Pușcașu, a treia lui soție, fosta șefă de la Evidența Populației. Inginer de meserie, tatăl Andreei Marin a devenit om de afaceri la bătrânețe. S-a ocupat de o companie de difuzare a energiei termice din Câmpina.
Andreea Marin a publicat câteva imagini de colecție, cu ea și cu tatăl ei, alături de un mesaj sfâșietor. Sâmbătă (5 martie), va avea loc înmormântarea acestuia, la cimitirul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Iași.andreea_marin_tata_3_0-1000dan marin-1000 renata si dan marin-1000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here