Nichita si-a batut toate femeile din viata sa, de la cele doua fiice, sotie si pana la amanta. “Pe copii i-am batut in primii doi ani de zile”

0
86

Concubina primarului Gheorghe Nichita, Adina Samson, incasa batai stasnice in ultima perioada din cauza geloziei excesive a acestui cocos batran. Potrivit surselor politienesti, in disperare de cauza, femeia a apelat la Politie, dar plangerea a fost musamalizata. Florentina Nichita, fosta sotie a primarului Iasului, a fost ani de zile victima tacuta a acestei bestii. Bataile incasate de la acest om sunt de acum de notorietate, de multe ori femeia, cadru universitar, lipsind chiar de la scoala, de rusine sa nu se prezinte in fata studentilor, cu fata tumefiata de la loviturile pe care i le aplica cu regularitate acest individ. O doamna in adevaratul sens al cuvantului, Florentina Nichita a suportat ani de zile aceste abuzuri din partea sotului ei, doar de dragul celor doua fiice. Mai mult, intr-un interviu acordat recent, Nichita a recunoscut, fara sa vrea, ca si-a batut copii, inca de pe vremea cand fetele sale invatau sa mearga.
Parintii au obligatia sa faca orice ca sa isi sustina copii. Pe copii mei nu stiu daca i-am batut. E prea mult spus, batut. Copilul de mic trebue sa stii sa il formezi. Atunci cand vezi ca nu intelege ceva, atunci trebuie sa aplici si palma cand trebue, dar asta numai la inceput i-am batut, in primii 2 ani de zile, dupa asta lucrurile nu au mai fost nevoie. Fetele mele, am avut cu ele momente dificile, dar puterea mea de argumentare a stat in fata. Le-am tratat inca de la inceput ca pe doi oameni maturi. Eu am invatat de la profesorul Neculau, de la Psihologie, cu care am facut facultatea, legea rabdarii, pe care am aplicat-o foarte bine copiilor mei”, a spus Nichita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here