Scandalul ia amploare la Iaşi. Acuzatii noi la adresa primarului: A bătut-o şi a muşamalizat fapta

0
82

Comportamentul deviant primarului de Iaşi, Gheorghe Nichita era binecunoscut la nivelul autorităţilor cu atribuţii în domeniu din judeţul Iaşi. Dovadă stă o întâmplare halucinantă acoperită de Poliţia Iaşi, de procurorii din Iaşi şi de funcţionarii de la 112 (STS).

Surse demne de încredere din Poliţia Iaşi susţin pentru stiripesurse.ro că în noaptea de 12 spre 13 octombrie 2014 , Gheorghe Nichita după o ceartă prelungită şi acuzaţii de gelozie, a lovit-o cu sadism pe Adina Samson (amanta primarului şi şeful Serviciului Managementul Calitatii din Primăria Iaşi).

Fata a sunat la 112 cerând ajutorul Poliţiei. Un echipaj s-a deplasat şi conflictul a fost pe moment aplanat. Au urmat declaraţii la sediul Poliţiei care nu au dus la nici un rezultat.

Speriată Adina Samson a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi. Şi aici plângerea a fost tergiversată. Nu s-a lăsat şi a urmat o plângere la DNA dar nu la secţia teritorială, ci direct la DNA structura centrală.

Fata a fost deşteaptă… pentru că dacă ar fi mers la DNA Iaşi Nichita ar fi aflat imediat. Sunt mai  mulţi agenţi şi procurori care au acoperit totul. Problema e că nici la această oră cei de la 112 nu au închis raportul plângerii din 12-13 octombrie anul trecut”, a declarat sursa citata. Dezvăluiri cu documente incendiare sunt aşteptate la începutul săptămânii viitoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here